Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to pape oslobodi moj voljeni grad od krkana i tjeraj ih gdje im je mjesto u najvece selo europe prije olimpijsko a sad seljacko fuyyyyyyyyyyyy
Legenda PSG-a, a nikad mu nisu ponudili trenerski posao u tom klubu, a mogli su jer su zadnjih 15 godina pravo loši. Zaključak: Sajo je ispodprosjecni trener. P. S. čitajući komentare zapitam se koliki je postotak građanstva i seljakluka u Sarajevu. Ja mislim da je omjer 10-90 u korist seljakluka naravno. Vozdra Seljaci i pravo mi je žao što je bio rat i što ste u ovolikom broju okupirali naš glavni grad :( Forza Čelik
\"Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir još nismo sigurni.\"
MARS SVI U PM! UNISTILI STE I ZADNJE STO JE BILO DOBRO S OVOM SJ3BANOM DRZAVOM!#!!!!!!!# Eto vam Pape, i zeljo i kosevo pa pusite sami sebi racku! Dabogda izgubili svaku utakmicu, od sad pa nadalje i ubudce nemam nista s BiH! B i H je postala u svakom pogledu Seljacko Sarajevo, pa eto J3bite je koliko god hocete!!!! Vidim sad zasto se Hercegovci i Srbi zele da odvoje, a od sad i ja zlim Hrvatski Bihac!!!! Na kraju krajeva, Bihac je i bio glavni grad Hrvatske u dijelu svoje duplo bogatije od Sarajeva historije!!!!!!!!!!!!
Susic ce kao renomirano trenersko ime reprezentaciju odvesti na fenomenalno pretposljednje mjesto. Ciro ma kakav bio nije zasluzio da ga tako otjeramo i trebamo se crveniti zbog toga. Kad reperezentacija ne ostvari nikakav rezultat , odgovornost ne treba preuzeti ni selektor ni savez ni igraci nego BHF ( behafanatikosi) ali nece jer ce opet dici medijsku hampu.
pocelo je pocelo, za pocetak se uhvatio Papca i salihamidzica, samo da ne bude ko Ciro poslije Murcije, kriv za poraz Papac sto nije igro, trener golmana Fahrudin Prljaca najvjerovatnije, pored zivih legendi, bilo mi mi cudno da je recimo Enveru Maricu ponudjeno mjesto, a mislim da je stadion najbolji problem, jer kad si dobar svejedno ti je gdje igras, na oranici, iza kuce ili na nosacu aviona i nek se opet reprezentacija priprema u ledu i snijegu ili blatu po kisi u Vogosci ili Hrasnici
@Pitar Alooo feride kad ce korida u pofalicima ha??? POserem ti njanjajevo
Zenica je srce Srbije jer samo Srbi mogu nesto takvo izreci kao Zenicani vidi se da nevolite ovu zemlju ko da vam je Dodik uzor.Zenica seosko mjestasce svi vi imate sars jer zagadenost je velika a mozak mali.Pljuc Pljuc Zahraknem vam se na Zenicu.
Najbolje bi bilo da se utakmice igraju naizmjenicno. Prva da se igra u Sarajevu zatim sljedeca u Zenici. Papetu treba dati podrsku, mada sam ja vise zelio da se na njegovom mjestu nalazi Barbarez. Imam neki osjecaj da bi on mogao odvesti nasu reprezentaciju na EP 2012.
hsdfjjms
ZAPRDIM TI MATERI NA KOSEVU SVOJE SE TI STARE NA KARINDZO U VOZUCOJ CUJ NEBI DASE IGRA U ZENICI
Ja zaista ne razumijem,zato ljudi ne vjeruju Safetu Susicu,a vjeruju Barbarezu..Pape je igrao za zemlju koja je tad bila,a to je Jugoslavija..odigrao je i sa svojim 38 godina prve utakmice reprezentacije BiH protiv Fortune Düsseldorfa i Keiserslauterna u Njemackoj i Genta u Belgiji...tad kad je trebalo UEFA-i prikazati da mi imamo nogometnu istoriju...Tad je u poznim godinama dres reprezentacije obukao i Baka,Merdanovic,A.Jakovljevic,Katana,Bazdarevic...Barbarez je entuzijasta i bio je dobar igrac,ali treba mu profi licenca,rad sa timom,barem u djecijem pogonu...Cinjenica je da od svjetskih prvaka iz 1990.Njemacke ,rijetko koji koji igrac ima trenerski angazman,a radi se o Hässleru,Litbarskom;Bremenu,Mathäusu..Sto se tice stadiona,to je jasno..dobre partije zasluzuju dobar teren..Papeta treba podrzati,jer samo tako ce mu i igraci biti lojalni,kad vide da javnost stoji iza njega i podrzava ga...
Manje ali veoma bitne kvalifikacione tekme protiv npr Armenjie, Slovenije, Estonije neka se igraji u Zenici. A ove vece tekme protiv Spanije. Portugala itd na Kosevu treba igrati.
Nazif Gljiva ce napisati himnu reprezantavije za samo 40 000 EUR.
steta sto se opet sve svlaci u Sarajevo, nikad ovako nece biti prosperiteta za drzavu ako se sve desava samo tamo.