Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će u repki kad igra za drugu ekipu od prosječne ekipe u Belgiji??.. možda je u HNL Ligi moguće....al možda se promjeni pa onda vidimo dalje.
I meni baš čudno kako to da "najbolji" igrač HNL-a jedva ode u fudbalskog "giganta" Genk , dok onaj smiješni Pjaca ode za 23 milionba u "amaterski" Juventus ? :D
Žao mi je Tino. Trebao si ostati sa nama... Išli bi na lito u Europu, skinili bi Osijeka ka ništa a ovako sidi ti na klupi Genka...
On je svakako vec davno izgubio mjesto u timu, uopste ga vec sedmicama ne uvode u igru nikako. Skontali ljudi da im je familija Susic uvalila panja, nikome nece faliti sigurno.
Poslace mu amidza VHS kazeta da studira taktiku!
kurcinaaaaaaaaaaaaaaa