Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo kasetu sa sjednice! Reprezentacija je sviju nas!
FAKAT JE KO TELE,SAMO STOJI NA KLUPI I BLEJI U TEREN...nek se ugleda na ostale trenere
Zahtjevamo da slijrdeci trener bar zna pogledat kasetu,a ne doci na kvalifikacije s mentalitetom:Mene ne zanima kako protivnik igra.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo da ne zakasni,ko zna jeli kofere spakovao....................
on će zakasnit na svoju dženazu
@meth XXI Tu sigurno neće zakasniti :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kipar napredovao 50 mjesta, heeeej 50 mjesta na FIFA-inoj rang listi. Mislim da Kipar ima računa uzeti Sušića u stručni štab, valjao ime je što jest, jest.
ODLAZI UBLEHO! ODLAZI UBLEHO! ODLAZI UBLEHO! ODLAZI UBLEHO! ODLAZI UBLEHO!
Mislim da ipak nece on doci ima ``obaveza``
SUSICA U 21 U 19 U 17 TRENERA OTJERATI I DOVESTI LJUDE SA ISKUSTVOM INTERNACIONALNIM ISKUSTVOM NA SVE CETRI POZICIJE PA PUSTITI PRAVE STRUCNJAKE DA RADE CETRI GODINE A NE KO DO SADA OVE MLADE SELEKCIJE SAMO KO DA U KOVERTI PARE IGRA
Hajka na Susica je pocela davno prije SP…uspjeh i odlazak na SP je pretvoren u neuspjeh…iz svemira se vidi da reprezentaciom pokusavaju zavladati 2,3 klana koji usput izvrsno koriste propagandnu masineriju…
koja budala mu napravi taj ugovor.. a ne mogu da vjerujem.. sad ce se braca rastalit fino.. koliko je mjeseci ostalo do kraja kvalifikacija * 60,70,80 000 ili Boga pitaj koliko pa skontajte koje su to pare.. Joj kako smo naopak narod nevjerovatno.. Treba ga pustit jos protiv belgije i velsa, ako izvuce bod i pobjedu mozda i da ostane pod uslovom da naredi igracima da grizu teren..
papka/suskavca su fudbaleri bojkotovali to je kristalno jasno ,on nema autorite kod njih, ne moze se postaviti kao licnost kao vodja jer je u ocima svih i nas kao gledaoca navijaca i kod fudbalera nula od coveka, nepotizam niko ne voli sa koje god strane on doazio
napolje sa suskavcem ! imenovati zamjenika dok se dusko ne imenuje kao oficijelni selektor !
Dali slusa javnos ovaj Nogometni savez to me zanima, 20% ljudi nije za Suskavca.
Sergej Zmaj Barba sto prije na klupu..sigurno se ne bi vukli po terenu..Zdra'o
75.000 /KM/je razloga da Susic dodje na sastanak..Pa jel te sramota 75.000 mjesecno u djep trpat neznalico...
Neznam odakle ti ova informacija... koliko sam ja mogao naci informaciju na netu 210000 engleski paundi godisnje je placen, to ti izadze oko 40.000KM mjesecno a ni za ovo nisam siguran! Bas me interesuje odkud tebi ovo da je placen 75 hiljad ?
Da, bila je 40.000 KM do povratka iz Brazila!Pa sto mislis da se Savez sastaje?Svjesno dali 75.000km po novom ugovoru jer je stari vazio do kraja svjetskog prvenstva i izjavili da ce Savez u bankrot.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja predlazem Olivera Kahna. Bio je strah i trepet svakoj vlastitoj odbrani. Mozda bi doveo onaj svicarski sir kojeg smo mi postavili u red :)
Sadu oktobru je biti ili ne biti, 6 bodova mora biti cilj,4 je minimmum, sve ispog toga je katastrofa i , ma ne zelim ni pomisljati,ne do Bog,ali bice svasta.
Oj Safete, Sajo, Sarajlijo sto si nam se bolan natovario (2x) Ref. 2x Safete, dilbere zao nam je zbog tebe Kako ne bih djeco navijači kad mi Tino Sušić mnogo znači (2x) Saveze, djevojko komsinice lijepojko (2x) Stani malo Sajo, Sarajlijo stani bolan Sajo, Sarajlijo a zasto nebi svoga Tinu krio a zasto nebi svoga Tinu krio Ref. 2x Prodaću ja Tinu za suho zlato, pa makar mi na Euro ne išli zato. Kad nas vodi Sajo brod nam tone a u njemu zadnja zvona zvone Safete, (Sarajko) dilbere (djevojko) ovako vise ne mere (2x)
Ne mogu da vjerujem da ce mu dati otkaz ali sa druge strane ne znam zasto bi onda zakazivali vanrednu sjednicu pogotovo ako postoji klauzula prema kojoj ga ne moraju isplatiti. Vidjet ce mo hoce li iko o ovoj sjednici pricati dva dana kasnije.
Zvali su ga da mu kazu da malo ustane s klupe da bude aktivniji.Za suskavac ih je vec poslusao