Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li zahtjev za suspenziju Susica i kompletnog fudbalskog saveza?
I sta ce sad Susic dobiti, pokazati kako je autoritet i mi izgubismo golmana. Od inata nema goreg zanata, zar nije mogao sjesti sa Begovicem i vidjeti u cemu je problem, jer ovo vise djeluje kao nesto licno izmedju njih dvojice.
Cuj ovog @hare kakva papcina odakle si ti stare ti
Ko je ovo dao gol u devedestoj minuti,ne vidim dobro,da nije Dzeko,hahahaahaah
...Majku svoju gloopu - umjesto da mu posalju ugovor sa zagarantovanim mjestom medju stativama, oni ga tuze i hoce da suspenduju. Valja to rusit, unistise nam jedino sto valja.
Bolje mu je da je otisao u Atlantu, probusio ga Ziga ko buraniju!!!
SUSIC JE KRETEN
Sup.. sa velikim S... sad kad je standarni igrac znaci netreba da igra za repku
@ Hare T. - u Sarajevu niko ne zna za DzekA i niko ne navija za ŽeljA. Ali za ŽeljU navijaju mnogi, a DžekU volimo svi. A papane poput tebe koji haj što su šljegli nego što nam kvare sve od jezika do atmosfere na ulici mrzimo svi.
Pape je kao igrač bio genijalan ali je uvijek bio sebičan, igrao samo za sebe. Kao trener je nula, a ostao je isti sebični, sujetni pakaš, spreman da uništi nacionalni tim zbog svog imena i tala sa Tri Vesela Mafijaša. Savez napolje - jedan je Sergej!!!
odlazi safete klosaru jedan prvo nauci bosanski paonda doji u sarajevo idi u svoju domovinu francusku,nekse nijeodazvo jeli treba bit zamjena hasagicu bravo asmire
bravo pape papcino
Sramota je da pitari ovako napadaju naseg Dzeka, a nisu ni svjestni koliko on cini i doprinosi dobrom glasu za Bosnjake u svijetu. Dok ovi sto za Zelja navijaju nisu u pravu ni za Begovica. Sabur ljudi!!!!!
pa upravo zato sto NECE igrat lik se nije odazvao.. zna da mu ne gine sat i po sjedit na klupi :D
ljudi,dzeko ga asistiro za mancesterlije
treba batalit obojcu i zvat NEMANJA NEMANJA
pun mi je kufer kvazipatrota.Sisaj Begovica da je Bufon kad nema karaktera. Samo tako Pape,sve ih treba kazniti.Neka igra ko hoce dosta je bilo nazor igranja...