Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Pape, ODUVJEK SI IMAO MOJU PODRSKU ! Tvoji nepriajtelji ko i neprijatelji RBIH-e SAD PU-SE KAR-INU !
Bravo Safete.Posebno priznanje za Vranjesa
Zamka popisa stanovništa za Bošnjake: Onaj ko na pitanje o nacionalnosti odgovori da je \"musliman\", \"musliman-Bošnjak\", \"Bosanac\" ili \"Bosanac-musliman\", bit će evidentiran kao \"ostali\". Dakle, na pitanje o nacionalnosti treba se izjasniti kao - BOŠNJAK. Jezik naš je - BOSANSKI JEZIK, a ne bošnjački jezik. I, naravno, vjera - ISLAM. O ovome treba dobro povesti računa da ne bismo nakon popisa stanovništva postali nacionalna manjina. (podijeli ovaj status)
@admir J.e.b.o ti ćiro (samodeklarisani) tuđmanovac i ustaša u duši sve žensko u familiji!
Ciro vrati seee :( :( :( Ovaj Pape iako bolje i profesionalnije vodi reprezentaciju, uopste nema dobru lafinu i karizmu kao ti.. CIRO VRATI SEEE !!!!
VRANJEŠ svaka čast !
bravo Ibraimi,bravo Sajo!
NAPRIJED SUŠIĆU SAFETE, HORDE SU UZ TEBE!!! http://www.youtube.com/watch?v=TGYfKS3kJjw NE SAM\' SAFETE, NE SAM\' MAJSTORE....
Juriiiiisss
ZMAJEVI ZMAJEVIiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ZMAJEVIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BOSNAAAAAAAAAAAAAAAAA BOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAA BOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SAMPIONNNNNNNNNNNNNNNNNN NN SAMPIONNNNNNNNNNNNNNNNNN NN SAMPIONNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!