Ćiro Blažević za Sarajevo-x.com
0
"Sušić nije slučajno pobijedio u Bratislavi"
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ciro je bio u pravu sto se misimovica tice... nije on bezveze suspendovan u galati, a i od kada je magath napustio wolfsburg imao je problema s disciplinom... da me ne razumijete pogresno.. miske je odlican igrac, al previse egotripican..
ciro kralju vrati se !!!
MI SMO PEDERI,CIRO JE NAS! :DDDDD
Ferguson & Murinho zajedno bi skinuli Ciri kapu za sva dana kad bi knim slucajem bili u njegovoj poziciji. Ciro je jedan I nenadmasan. Po kaljuzi, rupetinama, kanalima I dolovima ni jedan merdzo nece uspjeti za tako nesto je potrebno posebno prevozno sredstvo koje se najbolje snalazi na takvom terenu ako je bas tu dizajnirano I sklepano valja li ova?
Ja sam licno za ciru. Zasto? Pa zato sto nasem mentalitetu odgovara takav kakav je ciro. Pa nama ni ferguson i murinho zajedno ne bi napravili bolji rezultat. A zasto ...... eeeeeeeh o tome pitanju trebali bi se svako po na osob zabaviti pozdrav svima
...jedino su Tito i Ćiro donekle ujedinili BiH. U BiH se uvijek traži 3-i... =?
vratite CIRU u reprezentaciju!!!! ne mogu zamisliti sretniji dan od tog da se CIRO vrati na celo repke idem se molit Bogu :))
koga je to ciro pobjedio od velikih ekipa. Izgubio od spanije obje, portugala obje, turske remi i poraz, u prijateljskim tekmama takodje katastrofa( rijeka, iran...). najveci uspjeh nam je remi protiv turske kuci, a oni koji misle da su belgijanci velesila nek se ponovno zapitaju trebamo li se nadati nekom prvenstvu ako nam je najveci domet pobjeda protiv \" velesile\" belgije
Ma koga briga za Ciru vise...kad je prije pricao lose o Bih i govorio da nikad nece voditi tu reprezentaciju, to ste zaboravili...a sad BRAVO CIRO, ma za sta bravo...zato nas kolju svakih 50 godina !
Ciro majstore HORDE SU UZ TEBE !!!
@ ): Odličan komentar, šta če sad pakaši bez identiteta ha ha ha što ne igraju za nepostoječu samozvanu \"državu\"RS?? ha ha ha ha
ĆIRO LEGENDOOOOOOOO !!! VRATI SE ALLAHATI !! :))) VOLI TE CITAVA BIH !!!
Da Ciro nepostoji morali bi ga izmislit.
koji je zavrsio na tabeli ciro?
Bravo za ovog g\'dina koji podrzava Papeta...imao je svoju sansu...nadam se da ce Safet Susic svoju bolje iskoristiti.......Misketa mi ne dirajte,Miske igra srcem bori se do poslednje kapi krvi a sto nije igrao nikad necemo saznati...
Imao sam sreću i čast biti na jednom druženju na kojem je bio i Ćiro. Taj čovjek je zaista zanimljiv, pametan, duhovit, šarmantan i nadasve bistar i inteligentan, zrači nečim posebnim i jako pozitivnim. Veliko je bogatstvo susresti i upoznati takvu osobu, predodređen je za uspjeh. Ćiro legendo, sretno.
Ćiro budi Lesi, vrati se!