Komentari (437)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poslije irana, sušići papa...
ne trebas nista zamjeriti trebas izvrsiti harakiri
Vratite Ćiru hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ipak je ovo Svjetsko prvenstvo, prvo na kojem je BIH i nekako danim vlada opće ludilo kod vas susjedi jer ste uzwli zdravo za gotovo da ste bolji od Nigerije i Irana...a večeras se vidjelo da niste. Hrvatska je 2002. ispala od Ekvadora, 2006 od Australije igrali nerješeno sa Japanom - dakle govorimo o momčadima koje mi vrlo brzo ocjenimo kao neke egzotičnd zemlje ali takvih više na SP jednostavno NEMA. Za dva dana je Meksiko i ako ne izginemo na terenu, nema šanse da peođemo. Samo želim reći da je veliko razočarenje koje sada vidim kod vas plod prevelikih očekivanja. jednostavno ne možeš uzeti pobjedu zdravo za gotovo protiv prvaka Afrike, evo danas je Messi slomio Iran u 93. minuti, dakle ajmo biti realni....došli ste na svjetsko a tamo nema repki koje su možda i bolje od vas - Švedska, Poljska, Češka, Danska, Srbija, Turska!!! glavu gore i zadržite kontinuitet nastupa jer to je sad najbitnije i rješite se Sušića
Da je starter bio Tin Sušić, već bi bili u drugom krugu ...ali nije-šteta :-D
Ivica Osim je ja mislim izjavio da bi nam se one dvije pobjede protiv Obale Sl. i Meksika mogle obiti o glavu i covjek je imo 100% pravo
BOSNA - NIGERIJA (ovo je FIFA-ina oficijalna statistika): low activity time (oli ti ga drkenzi kikiriki) : 98% begovic (logicno golman je i njega ne racunam) a sad ostali = 80% (72 min.) besic - pjanic , 81% (73 min.) mujdza, 82% (74 min.) misimovic , 83% (75 min.) spahic - sunjic - medunjanin , 84% (76 min.) hajrovic - lulic 88% (79 min.) dzeko ....a postoji i medium activity time 8,4% (oko 7.5 min.) cijeli tim prosjecno i high activity time 8,8% (oko 8 min.) cijeli tim prosjecno
trebaš ti otići iz repke k... jedan!
Debilu nepismeni oskrnavio si Sveti gral BHF-a. Tvoji inicijali "SS" dodjoše nam ko kaznena ekspedicija za repku.
Safete, a pitas li se imaju li sta igraci tebi zamjeriti. A ne odmah pilu naopako. Imamo li ti mi Bosanci i Hercegovci sta zamjeriti? Imas li ti pamrti i obraza moj Safete?
Prije prvenstva sam govorio da čemo daleko dogurati ako Sušić ne počne izmišljati toplu vodu. Dodje prvenstvo i majmun izmisli toplu vodu. Institucija od igrača TOTI donosi Pjani loptu da izvede slobodnjak, a ovaj majmun mu izmišlja mjesto u timu. Četiri "mašine" iz Bundes lige ( Vedo, Sejo, Bičakčić i Kolašinac) majmun drži na klupi a igraju "vedete" iz trećerazrednih liga- Turska i Hrvatska. Ina kraju majmun uvodi majmunčića-bratića da stiže rezultat. Znaš li majmune da je jedno igrati u Bundesu protiv Riberija, Robena i ostalih "zvjeri" pred 60-80 hiljada gledalaca, a nešto sasvim drugo igrati u Zaprešiću, Puli ili Podgori derbi kola. Pa tamo se samo ide na ljetovanje majmune jedan neotesani. Pošalji bratića babi u Čaklje da sa lokalnim momcima igra picigena na plaži ako mu i to dozvole. Prošao sam sve utakmice kvalifikacija u Zenici i da znaš da su igrači sami svojom zaslugom otišli na Svjetsko i nisi ti njih odveo već oni tebe. Idi majmune i pusti momke na miru.
polako,mirne glave: Igračima se ima zamjeriti jedno a to je Diskontinuitet u igri..Ne mogu jednu utakmicu igrati odlično a drugu ne igrati nikako..sve ukupno ovo je naše realno stanje,znali smo kiksat u kavlifikacijama i srećom nas je jedan gol spasio protiv slovačke..Znači od igre na sreću se ne pravi reprezentacija.. Trebaju igrači promijeniti svoj stav i razmišljanje..Da pred utakmicu ne idu šetat jest ,pit i slikat se na plaži ,nego ta trče i trenraju da budu u karantinu..neprofesionalnost je ono što je nas otjeralo kući..ali je to je ok,fudbal trba igrati u kontinuitetu i borit se a ne kukat slektor svaki prima za naše uslove dobru oldićnu platu ,ima se pravo reći da nije smio mijenjati igrače koji su došli do prvenstva,mogao je poslije ubaciti neke igrače,posle prvenstva,a ovako sam je sebi presudio, kockao se i izgubio ,kockari uvijek gube... Realno nama su neki igrači istrošeni: Spahić,Misimović, Lulić,Salihović ali i džeko, natrčao se jadan u Citiju,pa se natrčao oko one njeg
Nije mi jasno šta vi komentarišete, kakva vam je to priča ?? Kad smo pobijeđivali sa Sušićem u zvijezde ste ga kovali, a tako treba da se i nastavi jer samim tim što smo otišli na SP, dosta govori o njemu. Takav smo mi narod, nikada zahvalni . Šta ste očekivali, da će jednoj Bosni dati da prođe dalje ? Svako normalan ko ima i malo mozga mogao je da vidi da je sudac svemu kriv, liku platili Bog zna kol'ko i hajmo, ali logično je i da s tim stoje čelnici sa vrha.. Sa Ćirom, šta smo postigili, eto recite mi šta ? Lik šta je znao jeste da diže euforiju, a nismo stigli nidokle s njim. On je bolan bio spreman svaku našu utakmicu prodati. Samim tim on nije ni primaći Sušiću. Sušiću, svaka čast !!
Sada nesto razmisljam Boga mi smo najbolje igrali dok je Ciro bio... Onaj covjke je ima neku snagu, energiju, harizmu... Jer onda su bili tezi protivnci, protiv portugala se nismo obrukali... Sve je imalo neki smisao... Nego mi smo pobjedili , Lihtenstajn i Latviu i to slavimo ko uspjeh... Najveci rezultat koji je safet imao je pobjeda protiv Grcke..
A ti navalio prodati bratića za dobre pare preko Sp-a i nema druge!! Trebalo je da nas Tino spasi i da vas dvojicu nacija slavi kao heroje. Šipak, izjalovilo se. Sad se vas dvojica možete prodati u Turkmenistan. Za meč protiv Irana predlažem sastav: 1. Tino Sven Sušić 2. Vršajević 3. Tino Sušić 4. Avdija 5. Sven Sušić 6. Avdija Vršajević 7. Tino Sven Sušić 8. Tino Sušić 9. Sven Sušić 10. Tino Sven Sušić 11. Iznenađenje E, Pape, baš si nas iznenadio!!!
Ako je ovo sinoc bio fudbal, onda se pitam sta su uopste htjeli postici, samo da im guzica vidi Brazila. Susic je bas nesposoban, stoji pored terena pa ni da bekne, da vikne da da instrukciju, dosao u trenerci ko' u Cevljanovice Gornje. Besic i Begovic jedine svjetle tacke, a Dzeko Konj, pa ko je ovome uopste rekao da je on fudbaler, pas mu mater, pa ni da potrci, kreten, ma nece da se on trudi, ima u Engleskoj dobra sedmicna primanja, ma kakvi igraci kakva prica, oni mozda mogu igrati u stranim klubovioma u uigranim ekpiama, ali skupa, mogu igrati samo u II ligi. Ovo je fuj, steta samo ovolike podrske navijaca, eto kriv sudija, politika, Iran, Amerika, Marsovci Nemojte vise nigdje igrati, nemojte trositi vrijeme ni novac ni nase vrijeme...
Nevjerovatni smo mi BOSANCI ispadne se sa svjetskog prvenstva na kojem si debitant i odma se trebaju glave skidati.Po ovim komentarima ispada da sušić nema pojm o nogometu ,pa valjda je on bio sa tim igračima i zna šta od kojeg igrača može očekivati na terenu.Mnogi su se kleli u spahića i đeksona sad nakon ove utakmice bi trebalo da ih izbace iz ekipe.PITAM JELI TO REALNO.NIJE MISLIM.Pa i najbolji svjetski igrači imaju poneku lošu tekmu gdje im se događaju velike pogreške.Da je đekin regularni pogodak priznat i da je utakmica otišla u drugom smjeru odnosno da je BIH dobila utakmicu đeku bi zakivali u zvjezde a papeta bi hvalili kako je odlično postavio igru.Prema tome netreba širitu negativnu energiju nego nastaviti rad sa reprezentacijom koja ima itekako potencijala i veoma dobrih mladih igrača.
ma dno dna,loša postavka igre,igrači preko kur*a igrali,loše izmjene i kur*c bi moj Emenike slomio Kolašinca kao što je otreso Spahu dva-tri puta,ja neću ni gledati protiv šija zadnju.
Sušiću smradu; stidi se!!! Đubre seljačko, nabijem i tebe i Tinu