Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj se zajebav.ati nego skautirajte Iran i Nigeriju i pripremajte taktiku :/ Ako ti uopste znas sta je to ..
ne racunajuci genocidase, ostalim stanovnicima BIH si pruzio najvece veselje koje se moglo zamisliti ..zaduzio si nas, i kako god bude tamo ti si nas heroj..Jedan je Pape :)
Ode on da popravi populaciju malo u brazilu, da ubaci bosanske krvi u njihove zene tako da bi i one mogle radjati prvake u fudbalu :)
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Kreni odma sad dok ti dođeš do brazila
Spušići, prije brazila svrati do hodže da ti štogod zapiše. Mogo bi naletit na kakav urok, pa umjesto u Brazilu završit u Japanu.
ako je nosio fes ili turban nebi ga ni ja pustio u avion...jos ima pasos bih :))) mora da se ona sluzbenica ukocila od straha.....:)))
Svi dobro znaju da se na aerodrom mora doći sat vremena ranije za check-in a Safetu nije prvi put da leti. Zašto je krenuo kasno i riskirao da propusti let? Pa prvi put smo se kvalifikovali na svjetsko. Zašto nije otišao u Brazil tri dana ranije? Svašta!
Nijedan drugi trener nije zakasnio na žrijeb? Toliko o Safetovoj ozbiljnosti...
Pape Sušić
Ne sam Safete!
Susic uso u avion i reko selam malekum ..svi se pripali zato mu nisu dali da leti on je inače jak pilot :p
Kurva francuska koja je nacionalista, pogano djubre francusko.
sad da se raja malo zasmije na njegovo kasnjenje eee moj pape cccc
Znam ja ko ce pape prije tebe otici,pa vrsajevic on je vec rezerviso sobu prije svih igraca
seljak ovaj pape
Kakve je sreće, kalendar će mu se pobrkat, pa će kasnit 5 dana :$