Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje ima puno bolesnih ljudi, sto jest jest! Kvalifikacije jos nisu ni pocele a mi vec hocemo da otjeramo selektora i da blagoreceno sahranimo. Da nije jadno, bilo bi smijesno! Neznam kako se mozemo nadati da cemo konacno otici na veliko takmicenje ako nemamo ni postavanje prema covjeku koji vodi nasu nogometnu selekciju (cast izuzetcima!).
Neka bude Srbin ali iz Bosne i Hercegovine. Nas domaci srbo,a ne iz pm. Nas Srbin Bosanac. Ima onaj sto vodi Young Boys. Srbin,Sarajlija i jos Bosanac. Prvo da vidimo sta ce Sajo napraviti. Mnogi ce se za-j.ebati sto se tice Papeta.
I ja mislim da je najbolje dovest novog selektora.A sad je došao red da bude srpski.Bio je Blažević-Hrvat,sada je Sušić-Bošnjak,a sad je red da bude srpski predstavnik.Evo jednog moga kandidata za novog selektora BiH,a to je Ljupko Petrović.
iznenadice susic sve nevjerne tome, za razliku od cire, pape je trazio ono sto mu nedostaje, a to su bekovi, pa polako isplivase mujdza i lulic. sada mogu ibro i sejo igrati ono za sto ih je bog stvorio,a ne da budu glavni krivci za primljene golove zato sto igraju pozicije za koje nisu predodredjeni. SRETNO PAPE I ZMAJEVI
Ma samo dadnite balun malom zutom Ibri i ne brinite nis. Eh da smo ga na vrime vrbovali. Ibro,Ibro Dalmacija je uz tebe.
ti je sto si izbacio onog majmuna sto doda dvije a izgubi 15 lopti svi znate o kome se radi tooo jeeeeee samiiiirr muratovic
IGRAL IBRICIC ZA NAS??? ODGOVORITE MI....I ZASTO NJEGA NEMA?
bravo za Susica za izbor igraca pozvao je najbolje sto imamo evo i mojih 11 protiv luksemburga. hasagic-jahic,spahic,nadarevic-rahimic,ibricic,pjanic,lulic-misimovic-dzeko,ibisevic 3-4-1-2 dobitna postava.
Ovaj spisak je odlican, a vi govorite sta god hocete!
Se PRIBOJAVA Luksemburga???? Mora da je neka sala. Nigdje mi necemo sa njim - taj nema ni mrvice samopouzdanja ni vjere u ovu reprezentaciju...a to igraci osjete.
Ma kakav Sušić čovjek nezna voditi momčad.Sa Miroslavom Blaževićem-Ćirom smo bili velika momčad,a sad se bojimo kako ćemo odigrati protiv Luksemburžana.Najbolje odmah dati otkaz Sušiću i njegovom štabu jer kasnije može biti kasno kad se krene za europsko prvenstvo 2012
pa zar ovog Usanovica jos moramo gledait. Ovo je samo moguce kod nas i nigdje vise. Sud tuzbe tamo vamo i on i dalje na funkciji nakvoj. Ima li taj covjek obraz?
Bunoza je ODLICNI stoper nase mlade repke i Wisle Krakow, i momak koji ce PRIJE KRAJA ovih kvalifikacija mijenjati Nadarevica na mjestu stopera - zapisi to sebi pa se vidimo na kraju kvalifikacija. Spisak je ono najjace sto trenutno imamo - treba biti realan. Poz i sretno zmajevima.
jedva cekam kvalifikacije da se zezam ovdje sa bosnjama
Bolje bi bilo da je pozvao Ognjenovog brata Stojana Vranjesa, ali u svakom slucaju drago mi je da da ima novih imena, pogotovo iz Banjaluke, Ljubuskog...tako treba