Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne zelim ovo da komentarisem vec onaj clanak oko dodika koji je zaglavio u bolnici , jer ste tamo blokirali komentare .. zelim da mu se dobro naserem usta i pozelim sto duziiiiiii oporavak i ako ikako moze smrt naravno SRETNO ZMAJEVI !
Zemljo tisucljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina... Naprijed naši!!!
To je veličina!!!! Evo ovo pišem stojeći! I kad mi neka šuga počne blatiti ovakav lik. Svaki pravi bosanac i hercegovac je ponosan na Papeta! Svaka čast gospodine Safete!
@konjina snimano je sa fixnim telefonom
Bosna je bila kičma Juge,a Juga je bila Bosna.Žao mi je svega...ali se upitajte...pa mi smo smetali kao takvi,pa nam skuhaše čorbu.
a 15 stopostotnih prilika propustili.. Kakva je to sila bila...
pape, pape, pape, pape..sušić, pape, pape..sušić.. i goool nek sutra bude džeko..
@jaaa ...... hej čovječe, naježio sam se.....svaka čast za pismenost za istinu - HAJMO BOSNO NEK TE NOSE KRILA NAŠIH ZMAJEVA DO POBJEDE!!!!
Je.bal.a vas Jugoslavija u picku mrrssssssssssss
koji dejo ?
oni ti ga puse safeteeee
Hoće li nam se uračunati ti golovi? Ako neće, kakve vajde da o tome pišete?
A da vi prvo procitate clanak prije nego sto ga objavite? Susret je pratilo 75 000 ljudi, a ne 7500. A Safet je seljak koji se stidi sto je iz Rujnice, sela pored Zavidovica u koje nikada nije krocio nogom, a kamoli da je onoj siromasnoj djeci odneo koju loptu, sram ga bilo.
jedan je pape, ali, udje dejo koji je tad djecak bio i dade mu loptu. dejo je bog sa ovih prostora!
pomoc potrebna na vijest o utakmici protiv francuske! ajmo bosanci ujedinimo se svi protiv ovih dislajka, stavi like na pozitivan komentar o bosni, izbrisi cookie i refresh odradite sjebimo ch.etnike ove !!! neko nek pomogne gore ove da dislajke srusimo...
Kako bolan nema Bosne a grle se Safet i Zvjezdan, ama kako nema Bosne a raduju se zajedno i Edin i Darko i Sasa... Kako bolan nema Bosne a slavi Zenica i Mostar i Tuzla, kako bolan nema Bosne a cijela Bosna grmi !!! Ima bolan Bosne, ali nema tebe ni te tvoje grupe iz neke vukojebine , vas bolan nema, Bosne ima i bit ce je... Gledaj je veceras kako slavi, gledaj svoj poraz u oci, i nemoj odustati, zivi u nadi da nas nece biti, tako smo i mi jaci... Utorak ♥
jel ovo snimano veš masinom