Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit' će bruku Brazilaca koji će navijati za nas protiv Argentine, znači garant!
A iz ostalih zemalja koje ne učestvuju ćemo imati samo simpatije i ništa više, kakvi navijači kakvi bakrači.
ma sta imas od tog navijanja?pa nece brazilci makzus kupovat ulaznice nebil navijali za bih.ebe se njih i za bih i za argentinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Eugen-Kvaternik, jobo li ti trokutistan mamu jesi li čuo uhljupe smrdljivi
hoće reći iz srbije
Moj Safete,pola Bosne ne navija za vas,a kamoli netko iz druge zemlje.
I sa hendikepom od 50% smo otišli na Mundijal, zamisli tek koliko daleko bi dogurali bez tog hendikepa ;-)
@perfekcionisTA......pa bar 70% hrvatske države ima nekakvu vezu sa BiH....naravno govorim o Hrvatima - katolicima, ne o Bošnjacima.....znači svi oni su "vaši"....?
CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA JE UZ NASE ZMAJEVE I NEMA TI VREMENSKI NEPOGODA KOJE NAS MOGU OMESTI U TOJ PODRSCI
koja Bosna i Hercegovina ? u Hercegovini,Srednjoj Bosni,Posavini,Republici Srpskoj neće se ni znati da je Bosna igrala na svjetskom.hahahahahahahaaa
BOSNA ZMAJEVA HUSEJNA KAPETANA NA CXELU SA PAPETOM
Eki generala.... On voli Bosnu pravi je zmaj, Elvir Rahimic jedan je od nas!
Jako lose mjesto za pripreme reprezentacije. Trebali su ih negdje na planinu odvesti, zakupiti hotel i da na miru skoncentrisano rade.
Tako je pogledaj ovdje ne mogu ni tracati od lesinarra sa kamerama i android telefona koji su upereni u njih.Kakve crne pripreme ovo je cirkus.
Saće oni u amer'ku na pripreme :-D
moja domovina (nije Srbija) ne ucestvuje na SP ... i necu navijat za BiH.
Mora da si iz Kurcoslavije?
ti si iz kurcoslavije = bih ... a ja sam iz normalne zemlje ... koja je 100 god u EU ... i bas je sexy ovde .)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
meni najjaci klix i ove pripreme. svaki dan novi tekst. danas smo odradili LAGAN trening naravno povrijedili su se neki igraci (pa nabrajaju jedno 3-4) ali ne radi se o ozbiljnijim povredama. ali evo sada ce i susic pogledati pokoji snimak jer ima snimak par utakmica. mislim dat cu mu ja stranicu gdje moze pogledati sve i jednu utakmicu. cuj ima par snimaka pa sta si radio skoro godinu dana odkako smo se plasirali mogao si pogledati sve i jednu itakmicu u zadnjih 5 godina.
bravo momci, svi jedva čekamo brazil
Foto: Feđa Krvavac
ZA DOM SPREMAN! ŽELIM SREĆU NAŠEM HRVATSKOM CVIJEĆU BOŠNJACIMA NA SVJETSKOM. NIKAD ZABORAVIT, SVI SMO MI HRVATI.
gdje si ti cvjetiću moj
hrvatsko cvijece...mozda da..ali mi nismo hrvati..a ni vi..vi ste vecinim bosnjacki katolici...znasli gde je osnovana Crna Legija...znateli gde je Pavelic isao u skolu...znateli da je volio bosnjake(muslimane)ali zaista je pogresio i preterao kod bosnjaka pravoslavaca..nije to trebalo da nije bilo toga svi bosnjaci muslimani bi bili za njega..selam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Takozvana dijaspora, moj susicu
*ebo vas legea vise
Hahah...Legea neumoriva!!!