Konferencija za medije u Lisabonu
0
Sušić: Imamo dobar tim, optimist sam pred ovu utakmicu
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
braco bosnjaci nek vam je sa srecom
Kad je Portugal velesila,odkud dva puta u baražu? Ma daj Bosanci,pregazite to,pa da jednom tresnu od tvrdo tlo...Uvijek neke gluposti,te Benfica sa najviše navijača na svijetu,te Eusebio,te Figo,te Murinjo,a osim titule omladinskih svjetskih prvaka ispred 20 godina nemaju ništa,mrš
Konfeferenciji...
Volim te Bosno i Hercegovino :D Samo naprijed, svi smo uz vas, zmajevi naši :)
NAPRIJED ZMAJEVI,SVI BOSANCI PA CAK I U DALEKOJ AMERICI SU UZ VAS,IMAMO DOBAR TIM ZAJEDNO SA SAJOM MI SMO OPTIMISTI I VJERUJEMO U VAS ,ALI I AKO SE NEDAJ BOZE DOGODI ONO NAJGORE ZELIO BIH DA SAJO NASTAVI VODITI OVE NASE ZMAJEVE,JER IPAK JE NAPRAVIO NAJBOLJI TIM U POVJESTI BOSNE I HERCEGOVINE,HAJMO BOOOOOSNOOOO
Sušicu, tajna je u zabijanju u prvih 5-6 min, ko to uradi slaviće kao hrvati s 3:0. Samo nemoj ići polako čekaćemo svoju šansu jer ovi će ga sigurno zabiti. A što se tiče komentara ovih iz RS, ne nije Portugal sila nego Estonija koja je izbacila Srbiju, oni su sila. 0:4 od iraca za koje smo molili Boga da izvučemo u baražu.
-Safete ....pripazi sutra nek rucak bude jak po mogucnosti biftek (steck) -Argentinski ,ako budu shpageti lose ce igrati nasi dijamanti (zmajevi)
Samo nemoj da gubimo loptu u sredini pa da nam kontre pucaju kao u Zenici jedan dodir i manje trcanja prema aut liniji na sredini terena odmah se oslobađati lopte jer stizu njih trojica da nam je uzmu
Kad imamo tamo novinare, ima li iko pristup netu pa da uploaduje snimak press konferencije??? Ili je i to fora?
SULJIC NEMA KIFLE U SEBI,,NE ZNAM STA GA PLISEK FORSIRA,,I ON NJEGA I OVAJ NJEGA
Pjanic nema hljeba, gori od Suljkica naseg
@ Pa ja U GORE NAVEDENOM TEKSTU NE POSTOJI RIJEC : \" velesila \" . http://www.fifa.com/worldranking/rankingtable/index.html PO OVOJ LISTI KOJU JE SACINILA FIFA PORTUGAL ZAUZIMA 8. MIJESTO U SVIJETU . AKO SE JOS TOME DODA DA U NJOJ IGRA NAJSKUPLJI IGRAC DANASNJICE DOBICE SE SLIKA VRLO JAKE REPREZENTACIJE . \" mrš \" !!!!
Nemas ti pojma!
poslije baraža za SP smo Platiniju govorili: Čuj Platini,ak to još jednom uradiš,ja se budem izgalamil na tebe! ak ponovi sutra ono od proslog baraža, odbrusit ćemo mu: Čuj Platini ja te bum povukal za vestu,ak to ponovis!
PJANIC JE KO HLJEB
Pobjeda je naša, Zmajevi, samo naprijed .
PJANIC JE JEDAN OD NASIH SLABIH TACKI U EKIPI,ko njega gura u prvu ekipu kad non stop grijesi.