Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj antitalent ima vise textova od Kim Kardasijan i Paris Hilton, amidza ne stedi. On samo Slavenu, Vinogradaru i slicnima moze zabiti, najveca laz i prevara BH nogometa.
zasluzio je hajduk, iz toliko lijepog grada, klub sa velikom povijescu 104 god sa armijom navijaca diljem svijeta, neka ako Bog da osvoji naslov pored placenika iz zageeba sa 125 navijaca, dovoljno je doci u Split i pogledati fasade da vidite sta tim ljudima znaci Hajduk i zato ajmo bijeli!
Pa kad im toliko znaci,sto im Poljud nije svaku tekmu dubke pun?
steljo sa tim tekma sve govori odakle si,jel licemjerno govoriti o punom stadionu onaj tko ima 125 navijaca na to tvojoj tekmi a na ligi prvaka cak 6 tisuca,srami se,imate standard 3 puta veci od splita,dolazite na utakmice jedino kad dobijete besplatno kartu dres kobasicu i pivu,mrs tamo seljacino
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hrvatksa liga barem duplo bolja od nase
Safete zovi ga u reprezentaciju dok ga Belgija nije uzela 😆 Treba nam zadnji vezni
Susicoljupci ne kontaju nista a kamo li zezanciju 😆
Mamiću, pusti im titulu k'o Boga te molim! Evo već godinama ne možemo zaspat k'o ljudi ovde u Tuzli od kmečanja tih dalmoša. Nebo gori , k'o da sijeva od silnog kmečanja kmek kmek kmek kmek kmek ...
To oko adzino!