Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
T*upane, ne zamjera mu niko ime i prezime..Nego sto momak zeli igrati za hrvatsku reprezentaciju, pa us lucaju da ne dobije poziv od Bilica, mi mu dodjemo kao rezerva. E ne može!!
kad vec zove ne bi bilo lose da zovne messija i ronalda
Kada igra u Dinamu u prvih 11 treba dobiti poziv i vidjeti o kakvome je fudbaleru riječ.Sretno u debiju za Zmajeve Ivane!
A lijepe majice u momka,nije ko ona od Sarajeva,koja služi samo za smijanje! :-)
vasa reprezentacija nikad nece biti mamac za bilo kojeg igraca s ovih prostora,vec uvijek rezervna varijanta,zapamtite to,inace Alispahic iz Dinama je vrhunski igrac,takvog nemate u reprezentaciji!
Mensur hehehe taj tip izgleda kao Djokovic. nema nikakve sumnje za dedu.
Ovaj lik igro za Drinovce po nekim njivama i minskim poljima a sad glumi nešto. Kao čeka Bilića! Čekaj ga i dalje i daji glupe izjave! Nadam se da će onaj imat pameti da te ne pozove! Ima Adilović iz Želje!
Neka mali Ivan odluči gdje će igrati. To je njegovo pravo. Problem je što ga se sjećaju kad ne treba i ovi ovdje i oni tamo u Zagrebu. Sušić bi morao zvati Sašu Papca. Sale je vrhunski igrač i čovjek. Bosna i Hercegovina treba svoje ljude. Desetina sjajne bh. mladosti igra po evropskim ligama. Ako ih sad ne vide iz Sarajeva, više ih neće vidjeti. Ništa nama dobro dok Sergej Barbarez ne bude vodio državni tim.
Nacionalisti svih dresova odje.bite s komentarima sa sportskih članaka
Susicu, sta je sa ALDINOM CAJICEM ?!?!?! Pola Bundeslige i Arsenal se otimaju za malog, a ti nista jbt...
Kod krstanovica crne obrve, crne oci i kosa..........ko da je dedo Turcin bio
Nemanja Vidić,kapiten Srbije i Manchester United-a
Ako mogne igrati za pravu državu kao što je Hrvatska, normalno da će igrati. A igrati za \"državu\", koja se raspada... Jest nogometaš, ali nije toliki tupan!
bolje bi mu bilo da potraži odbrambenog igrača nego što gomila napadače
Ivane BONSANAC, VOLI TE CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA!! :-)
T*upane, da ti odgovorim. Tip je dobio poziv 2006. ali se nije odazvao, i nema zabilježen nastup za bh reprezentaciju. (toliko o tvojoj obavještenosti) Tebi je u glavi samo \'\'neće da ga zovu zbog imena\'\'. Pa zvat će Sašu Papca, što to ne komentarišeš, a ne ovog kloca od 2 m koji se želi što bolje prodati jer je već u zrelijim igračkim godinama, pa šta fali zabilježit i neki reprezentativni nastup da ga Mamić unovči što bolje!! Mani se \'\'majorizacije\'\' i ostale Čovićeve lafine i gledaj činjenice!!!
Hebao mu on sve po spisku. seljačko. pos.rem mu i zavidoviće i karijeru i jezik kojim ne umije beknut. nek ide u svoje naselje i nek od FK Krivaje prave odskočnu dasku za razne antitalente.