Na Instagramu
7

Supruga Thiaga Silve izvrijeđala Wernera nakon propuštenog zicera protiv Reala

H. H.
Supruga Thiaga Silve nije imala milosti u komentarima (Foto: Twitter)
Supruga Thiaga Silve nije imala milosti u komentarima (Foto: Twitter)
Chelsea je u prvom meču polufinala Lige prvaka remizirao s Realom u Madridu 1:1, ali mnogi fanovi tima iz Londona žale za prošpuštenom šansom Tima Wernera na početku utakmice, zbog čega se njemački napadač ponovo našao na meti kritika.

Werner se od dolaska na Stamford Bridge muči s formom i u fokusu javnosti više je zbog promašaja, nego zbog dobrih partija. Tako je bilo i sinoć, kada je fulio pravi zicer.

Njegov slab udarac s pet metara odbranio je golman Reala Thibaut Courtois, a tim povodom na Instagramu se oglasila Isabele Silva, supruga njegovog saigrača Thiaga Silve, koja nije imala milosti prema Nijemcu.

"To je karma, narode. Gdje god odem, svaka ekipa ima napadača koji neprestano propušta prilike ... kao ovaj Verme (crv na portugalskom op.a) - kako se tačno zove?", napisala je Isabele u opisu videa koji je objavila, ali tu se nije zaustavila.

[TWITTER]1387157560751439875[/TWITTER]

U drugom videu, koji je kasnije objavila, dodala je:

"Trebamo gol, moramo pobijediti u ovoj utakmici, ali napadači jednostavno ne žele postići gol. Nemam pojma zašto ne žele postizati golove", ironična je bila supruga Thiaga Silve.

S druge strane, trener Chelseaja Thomas Tuchel (47) puno je profesionalnije prokomentarisao propuštenu Wernerovu priliku na početku utakmice.

"Propustio je veliku priliku protiv West Hama, a sada i protiv Reala. To nam ne pomaže mnogo, ali također ne pomaže nikome da plače za njom ili da sve vrijeme žali zbog nečega. Milioni su ljudi koji se moraju nositi s gorim stvarima od propuštene prilike. Ali, dobra stvar u sportu je što sutra više nikoga neće biti briga", kazao je Tuchel.

Revanš utakmica između Chelseaja i Real Madrida na programu je 5. maja na Stamford Bridgeu.