Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke vjerovatno najboljem treneru ikada......ziva legenda.
Dje su mu zvake ?
pa naravno,sudci uvijek pomažu velikim klubovima i tako će i ostati.vi što imate nešto protiv toga,trebali bi se zapitati jesu li klubovi za koje navijate premali. a kako se postaje veliki mogao bi vam odgovoriti upravo ferguson.
@legionar Navijač sam Sarajeva i poštujem starog osima.Najbolji spomenik za Ivicu Osima bi bio novi stadion sa njegovim imenom.Da sam na osimovom mjestu većinu novca koji sam zaradio bih dao za taj stadion.Bolje i tako da se uloži nego da ga spiska njegov neuspješni sin samar nosim koji se fura da je trener i da je jebach!
mozete vi se pusiti svi 19 titula je nakuco sa unitedom pa placite hahahah + 2 lige prvaka i 11 kupova,uefa ligu i svjetsko klupsko+ dva puta dosao jos do finala lige prvaka to nisu sve sudije mogle biti ahahha
Ovaj čovjek zaslužuje statuu veću od stadiona. Respekt!
A gdje su naocale, da ne govorim da uopste ne lici na njega.
A gdje su naocale, da ne govorim da uopste ne lici na njega.
JEDAN JE SAF..DA ZIVI JOS DUGO I USPJESNO..
aBd i Ivica Osim ce dobit na Grbavici spomenik samo dok se dodje do para
nije DAVIS NEGO DAVID..eto cisto da zna autor teksta! odo sarmu jest sad u rahatluku
sto jes\', jes...
Trebali su makar paklo zvaka kraj njega izgravirat =D
ne mogu da vjerujem da neki ljudi ne postuju ovog covjeka, treba da se stidite, pricate o nekim sudijama ccc...pa sudije i propustaju Unitedu u nekim situacijam upravo zbog Alexa jer je covjek velicina i jedan od najvecih trenera svih vremena izbog toga ga postuju i treba biti postova...SVAKA CAST LEGENDO
Pa hoce li i jedna statua liciti na onoga kome je posvecena!?
A gdje su pored njega statue svih sudija koje su mu pomagale ovih godina + FA !