Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvadi nas Toni kada u 45. minuti dotace loptu nekako do Begovica. Stvarno ne kontam zasto je Vranjes igrao na Felainiju u Belgiji.
toni se i na mundijalu pokazao,sinoc dobar,samo naprijed majstore
TONI NAJBOLJI NA TERENU SINOC
...na teniskom mozda ako je igrao tenis poslije utakmice...
Ako neko ne zna ovaj lik je imao najviše pasova u našoj reprezenataciji odmah iza njega Pjanić.
Sta serete, Sunjic odigrao bez greske.....
Iskreno standardno los u reprezentaciji. Jucer protiv Welsa je bio los. Pogledajte sta mu je Ramsey uradio u 16tercu. A da nepricam da uvijek vraca lopte begovicu a jucer cak jedva glavom.
bravo momce!
TAKO JE ROĐO 😉
Uz BOŽIJU pomoc i u Kipru 3 boda!
kipar nas je jednom pobijedio,nemoj da bude i po drugi put,zaebana je to ekipa a takođe će dati sve od sebe da nas pobijede
ti bi sad reko da je dobro što smi jedanput izgubili?
Tako je Šunka!