Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safete Pape Sušiću nikad ti nećemo oprostiti to što nisi zvao Zukanovica.Večeras ako padnemo pred Welsom bolje ti je da ideš,tvoja se politika uvukla u klub prodaješ niže razredne igrače,zgrćeš pare uhljupe jedan!!!
Toni, koliko te je Safet platio da ovo kazes?
nama nisu potrebni čitaoci već reprezentativci koji srce ostave na terenu...
poslije realne analize..... Cipar - Izrael Tip: 1 3.30 Wales - Bosna i Hercegovina Tip: 1 2.20 Turska - Češka Tip: 1 23.23 Ukupni koeficijent na 100km je 2323km...realno....
realno ces pasti
Ne bih vas dvojicu stavio da igrate protiv Famosa.
puko si i ti šunjke skroz!uhvatio te štokholmski sindrom.braniš nebuloze svog otmlčara Saje :-)
sa bešićem je bio jedan od najboljih pojedinaca na mundijalu. svima nam je pokazao da nije loš igrač. daj Bože da i hadžić pokaže nešto slično, bar za naredne dvije tekme.
Daj Boze, ali Zukanovic je morao biti tu. Neka te je stid Safete.
Ma treb'o je,al ocito se nesto ne slaze sa selektorom,totalno neprofedionalno od Safeta sto navijacima laze,kao ne zove ga sto nije standardan,ocito da tu jos neceg ima,da je karakter javno bi rekao zbog cega ga ne zove
ne brinemo za hadzica brinemo za tebe.
Safet Susic - Pape, selektor BiH