Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti da se nisi prepao lopte i izmakao se, ne bi primili gol.
ta izjava ... stvarno nema smisla ^^
lijeva strana grka bila je prazna mogli smo raditi sta smo htjeli. Ali ne mi se zatvorili a 5 minuta do kraja kako god sretno momci Gilbratar pobjedjujemo grcka gubi protiv belgije sigurno tako da smo drugi
Jel ostalo 11 igraca da igra protiv gibraltara ?
Mogli smo malo bolje iskoristiti one sanse poput Pjaniceve i sl. Ako ste bili prezadovoljni bodom onda se niste trebali bojati i rizikovati da idete na 0:2. Ja sam zadovoljan prikazanim i sa ovom igrom Grcka ce bez sumnje pasti u Zenici. Samo nemojte zeznuti protiv Kipra i slicne utakmice. Nece ni Grcku sreca stalno pratiti.
I treba se malo prisjetiti one utakmice kada smo odigrali u Grckoj 0:0. Tada smo mi imali dosta srece. Ipak da se lopta odbije od nekog naseg odbrambenog igraca i da onako nekome sjedne na volej je sreca. Grcka nije sastavila akciju kako treba. I mi smo doduse imali dozu srece kod naseg gola, ali sveukupno smo odigrali odlicno. Momci, ponosni smo na vas. Grci nek se srame svog primitivizma.