Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo simpatizeri Reala i Barce niste vi nikakvi navijaci.. mozete biti navijaci samo klubova na cije utakmice idete. Sad mozete lupat minuse do mile volje. poz!
HALA MADRID
sada pa ko zna kada
Veličanstveno..Lijepo naspavan,sretan radi pehara idemo u nove radne pobjede..CAMPEONE
negledajmojeime
bravo momci,cestitam svim fanovima reala shampionsku krunu fan sam barcelone:))) drago mi je i vas vidjet nasmijanih hehe ne iskreno....cestitam,uzivajte u najlijepsem sportu i njegova uzbudjenja :)) STOP RASISMA !!!!!!!!!!
brate ja ne zivim u Londonu i nikada nisam prisustvao utakmici Chelsea..al ti govrim istinu u posljednjih 10-11 godina nisam gledao ukupno 3 utakmice koje je igrala ekipa za koju navijam..mozda nikada necu vidjeti London..al budi siguran da volim Chelsea vise nego sto ti mozes zamislit!! TrueBlue!!
Ljubomorne duse, ckrnite od ljubomore. HALA MADRID!!!
Bas ce crci navijaci barce hahhaha , osvojili nesto poslije 100 godina i tu se nesto kur..ci.te , b.ijednici :D
to zivis u Madridu,buahahahaha
Proud to be Madridista!!!
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
sta reci,cestitam ovim nasim navijacima reala :s oni su bili 12 igrac i vodili \"nas\" do titule :s
Mog\'o bi se Real malo pojacati za iducu sezonu. Jedno pola milijarde eura ne bi bilo lose. Jos malo ce poceti kupovati sve igrace koje vrijede makar na klupi sjedili samo da konkurenti ne dodju do istih.
sad svi pređite za real navijaj te....ahahahahahahahahahahaahah....XDD
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/ronaldo-sto-ti-je-ovo-trebalo-pri-slavlju-naslovu.html#comments Komentar na slici!!!
http://j.gs/1663782/mypictures pogledajte ravaku iz rsa ,, ovo joj vracam hvala :)