Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram odati priznanje upravi...pokalo ali sigurno ovom strategijom cemo uskorije vrijeme veci uspjeh napraviti...ako ovako ostane to vam garantujem...zeljo sve vise ulaze u afirmaciju kluba, markketing, gradi prijateljske osnose (a nikome se ne ulizuje- da pitari ne bi laprdali)...jednostavno smo zvucnije ime od jufkara...Ivica osim je mnogo doprinjeo vracanju ugleda zelje...Zeljo je za jufkare uvjek bio gospodski klub, volila ga prava gradska raja, a ne polupismeni mahalasi i cijenili ga svi u regionu...zato ga i volim svim srcem!
Dolazak Smajić iz Lokerena u Želju dovoljno govori ko je najveći klub u BiH, što je uostalom i sam Smajić izjavio. Samo naprijed.
ja imam puno bolju opciju s virslom i udaranjem..iznajmi mi svoju mamu pa cu ti pokazati..
Jest mi drago sto se Pitarcici javljaju i pisu gluposti :$ Dokazuju koliko su ljubomorni HAHAHAH KAKO STE SAMO GLUPI :$ Udarajte se virslom u celo :$
to puno, a i plavo koševo je isključivo zbog ostalih navijačkih grupa koji patriotski dođu da vas podrže, nemoj molim te samo biti lud pa slučajno pomisliti da manijaci napune stadion (ti sad ne vidiš, ali ja se cijepam od šege), a usput na kraju i da vas ispratimo s podsmijehom jer ste doživjeli najnoviju blamažu..mada znam da vas ta blamaža ne tangira, to je za vas samo recka u nizu evropskih blamaža..Kaže moj jaran, hahahaha, moram vadit pasoš da idem gledat Želja u Moldaviji, rekoh mu izvadi ba neki jednokratni, to će biti jedan mali neugodni izlet i pa pa..A što se tiče savjeta, ne treba nam savjeti nekih Tica iz Peći, nekih tuljumbi i ostalih šiptarko-dilersko-kriminalističko-lopovsko-devijantno-klošarsko-narkomanskih osoba, zbog takvih, današnji željin Jug se više ne zove Jug..to je sada LJug ahahhahahahahahhaha
dok god mi horde \"nareDŽuju\", ja sam sit i zadovoljan jer imam tvoju (očito seljačku - sjeti se onog DŽ..lol) mamu na raspolaganju kad me zasvrbi cuna, ako cemo već o komšijama i pjesmicama, onda, ti vjerovatno kad si bio dijete malo, komšija te malo eto silovao, pa shodno tome, jasno je ko dan, da si manijak..zivjela nam tvoja mama radodajka još dosta godina..
Kad god se ujedemo za jezik ujedemo i vas za srce, jer gledate puno i plavo kosevo...podji od sebe prijatelju...nije vam jednom vas avdic plakao na kosevu...Jos ste mali, i ja znam nacin kako da vam pomognem da postanete klub, ali necu, imate previse sandžaklija i polupismenih mahalasa, nisam na tom nivou, zajebace me na neki jeftini trik, neki seoski, ispod zita...na jeftine fore nisam spreman...zato ti i kazem...Zeljeznicar za zivot cijeli!
Nemoj bolan tako znaš da ćeš se ujesti za jezik posle revanša sa Kaubojima iz Velike Moldavije, bolan što je najgore i sam znaš da će zbog vas nakon revanša sa Kaubojcima, BiH popiti najnoviji šamar..sjeti se da ste stručnjaci za to..taj grandiozni NK Zelja..hahahahhaahah..a sandže, naravno, prirodno mrzim, to je stara priča..ali šiptari su posebna klasa..to je najnovije zlo..
@hz cevljanovici, Što si tako dvoličan pa u nabrojane ne spominješ svoju mamu..znaš da nju uvijek imamo..Ostali mogu otići i doći, svi i sve je prolazno, samo tvoja mama na ljubavnim mišićima nabrojane mase..je vječna..
Jedino sto znam da je od vas veće i zastrasujuće je ZELJEZNICAR!!! a tebi sandžaklije nisu problem kao sto vidim...mogu ti samo reci da svakom rodjenom sarajliji predstavljaju problem...LJUBAV MOG DJETINJSTVA-ZELJEZNICAR!
što niko kod nas u sarajevo neće,dobro je sad vratiop nam se i hadalj škoro koji osim u sarajevu nikad gola nikom dao nije...sad i struju imamo a i viršli fala bogu...imamo armiju navijača svi šošoni navijaju za nas,i ostale skupine hz lješevo,visoko,grdonj,buća potok,ćevljansko polje,cigani sa gorice i ostala fina gradska raja....
mi vas ne handrimo u mozak zbog sandžaklija..handrimo vas zbog nečeg veoma većeg, zastrašujućeg, odvratnog i poganog..handrimo vas zbog šiptara..što su u svijetu masoni ovdje su šiptari..
i bivsi im je direktor bio sandžo...a onaj sto se predstavlja kao sandžak boy je neko fino dijete, ali isfrustriran sandžaklijama u upravi sarajeva!
Joj pitara iskompleksiranih. Da vam nije bilo Redzepegica i Dzeke, moro bi se klub ugasit... Redzepagica koji se obogatio na Dzekinom transferu i koji je usput Sandzaklija, za koje nesto prozivate Zelju.
sve u Želju\'?? ima li da je ko doaso u Sarajevo osim onih papaka iz Kozare i Buducnosti?
SANDŽAKLIJE ZLA 1997
dosli simpatizeri kluba s ruskim sponzorom da komentarisu o pojacanju Zelje.. Lagano kod muche u popaj,zamolite ga da vam malo pehar da, da vidite kako izgleda.. fukaro ljudska,ogranicena.. (cast izuzecima) Dobro dosao Smajicu,hairli da ti bude..