Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stigao traktorista
pa ti si stvarno manijak, pa vidis li za koje je sve klubove igrao i na kraju da ga ni Iranci ne zele
@Burbon ne žele ga iranci jer ne zna jadnik ni engleski kako će se sporazumit sa igračima u ekipi a kamoli sa trenerom, otišao je iz AIK-a prije nego što je mati suđe oprala.
Atomska navala, Zajmović, Krpić, Ubiparip, Zec LOL
Ovakvi na kraju karijere samo ćevabdžinicu otvore i žive od ugostiteljstva.. polijepe slike po aščinici i žive od lafine. Da je stvarno bio jak špic otišao bi iz AIK-a dalje u neki jači klub u evropi.. ovako prihvatio se ove okolokontejneraške lige. Šta reć drugo nego ograničen.
Zeljo poceo kao i Sarajevo, kupuje istrosene igrace iz Slobode za 5 puta vece pare od stvarne vrijednosti a ima odlicne juniore i kadete koji mogu dobiti priliku. Ovaj ce prespavati sezonu sa maksimum 5 golova i kojom povredom.
SAMO PAPKE DOVODE A DJECA IZ POGONA ŽELJEZNIČARA U FAMOS TRAVNIK OLIMPIK
Inače dečko je mlad, samo tri banke. haha
Ako je Suljo pojacanje onda smo se pojacali... Nigdje veze igrac, nadam se da ce me demantovati
Isti onaj iz Maroon 5
Onaj je laf, a ovaj nije, i uz to je los fudbaler.
Laf je relativan pojam, ali bi sigurno mogli na istu ličnu proći
ja pojacanja i govana mora da je djaba doso hhaaaaahhh smijesno
Menadžerska mafija! Ljudi u klubu zajedno sa posrednicima rastaljuju lovu! Fuj govna pokvarena, omladinski pogon je pun igrača koji bi za 1-2 godinu postali iskusni mladi igrači i od kojih bi sutra klub prodajom dobio gotov novac, za razliku od ovog futavca koji ne donosi nikakav poseban kvalietet.