Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ih pustit treba... One koji ostanu zivi pohapsit i ljepota.
Kakvi navijaci...to je borba za prevlast na trzistu droge.
udri Mujo uz tamburu
i jedni i drugi velicaju ratne zlocince...tako da....
Opet ih delije preslusali
Ubio kaze koronu u njemu :))))))))))
@Snow ne koronu,mozda govno u njemu
Neznam sta to sve ima s nogometom. Ti nisu navijaci. Navijac bodri svoju ekipu i ide mirno kuci. A ova ovnag treba se namlatit.
Trojica "nacijača" su na kraju uhapšena. Kako prikladna greška...
Pustite ih. Ko prezivi dobice koronu
Drot bjezao,pa zamisli da je usa,hale jedva cekaju da ih rulja napadne,onda slijedi gock 9 mm,masakr
@makaki drug ovi su svi naoružani
Ta ce drugo kad nemaju ni za hljeba.
Divljaci.
Turska krv,ne da mira.
Ubaciti obadvije grupe na stadion i zakljucati. Pobacati im zraka lance, nozeve, baseball palice, pendreke itd. (prije toga uzeti ev. vatreno oruzje) i neka se istrebljuju. Sve snimati iz zraka dronom. Prezivjele poprskati olovom iz Apache helikoptera.
"Na motociklu je počeo bježati od navijača, a onda se zabio u reklamu u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića na Dedinju te zadobio lakše povrede." Nek neko napiše da se ovo nije desilo... hahahahahaha
@dzeno77 htjeli ga roknut sta ce
Daj im po 5 godina robije , pa ces vidjeti kako se miševi povlače u rupe... Isto kao i kod nas, dok su u čoporu, mangupi svi