Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gooner i ostali dovoljno je reci: Bradford ih izbacio iz Liga kupa, Birmingham ih porazio takodje u finalu Liga kupa dvije sezone prije. 8:2 od Uniteda debakl. Iz sezone u sezonu Arsenal nazaduje zahvaljujuci Wengeru i njegovoj politici. Pametnom dosta.
@wngerout Cuj Chamakh promasen transfer, frajer dzaba dosao u Arsenal. Eboue sasvim pristojan desni bek, meni bolji od Sagne. Sta ce Snijder, propo igrac a nije vise ni mlad da se moze vratiti u najbolju formu. Nekad se zapitam, sto ce svima net u rukama - nije to dobro po okolinu nikako. IN ARSEN WE TRUST !!!!
takvi kao ti rano dobiju upalu prostate
Eboue je kriv za utakmicu sa Blackpoolom 3:3 kada je trebao dobiti Arsenal. Sjeti se poraza od Birminghama u finalu Liga kupa, te sezone Birmingham ispao. Vrijeme je da ide Wenger i on i njegova sva filozofija, i onaj Gazidis. Nemaju sta traziti vise...
Eboue promasen igra. Pa ti si cisti kreten covjece. A Wenger zna sta radi za razliku od vlasnika Man. Citija, PSG, Anzij pa ako zelis i Chelsea. Nogomet je davno izgubio smisao kad su transferi i plaće nogometasa u pitanju. Pogledaj kako se igra u drugoj i trecoj engleskogj ligi. Tamo se gine za svakom loptom. E to je nogomet decko. Pare su ga odavno pokvarile i protiv toga se mora boriti. Wenger se trudi svim silama stati u kraj to pošasti. Wenger se bori s vjetrenjačama i zelim mu samo uspjeh - Don Quijotu modernog nogometa. IN ARSENE WE TRUST!!!
Arsene Wenger je nacisto poludio. Lik zadnju titulu 2005 osvojio. Proda Fabregasa za 43 miliona eura Barceloni, maximalno oslabi klub, poslije toga ode i RvP u Man Utd za 24 miliona eura, i desetkuje Arsenal. Everton i Tottenham sad imaju jacu ekipu nego Arsenal, Arsene jeste dobar trener i da ima one igrace kao Everton ili Tottenham i bio bi prvak. On pored Girouda, Podolskog i Cazorle trazi cetvrtog napadaca, a golman kao i citava odbrana mu je odron nije ni za QPR. ENo onaj Sneijder ode u nekakav Galatasaray za svega 10 miliona eura, nije se Francuz sjetio da ga dovede. Lik je poludio hoce sa djecicom od 16 godina da osvaja titule. Sta ces kad je Bradford iz cetvrte lige bio prejak za njih i izbaci ih iz Liga kupa. Wenger je poludio, izgubio je sve konce i sada staracki tvrdoglavo forsira na silu nesto sto ne ide. Sjetite se promasenih igraca ala Emanuel Eboue ili Chamakh itd. Frajer nema veze sa transferima, njegova filozofija je promasena i vrijeme je da ide.
Kako ga nije stid doci sa takvim transparentom. On, nitko i nista, da tako o Wengeru, jednom od najboljih, racionalno i moralno odgovornih menadzera danasnjice.
bit ce sampioni sa Arsenom 2014.-al hidzretske
neka te arsene jos jedno 20 godina na klupi arsenala XD
AJ NE SERITE OSVOJIO SAM PROŠLE GODINE LIGA KUP. LJUBOMORNE DUŠE MOGU DA MI GA SAKAJU
Gospodin ce dokazati svim ljubiteljima fudbala da je najbolji trener na svijetu time sto ce osvojiti LIGU PRVAKA. Prvi na deranje perja ide Bayern. Zivi bili pa vidili. Kvota na kladjenju za osvajanje LP je poklon onima koji vjeruju u dodavanja ispred igraca i 15 metarske sprintove, a ne dodavanja na stajnu nogu. IN ARSEN WE TRUST
@ sarajevo Cuj bolida, spada u sredinu engleskog fudbala. Pa pogledaj tabelu posljednje sezone, i vidi gdje je Arsenal zavrsio. Tu ce zavrsiti i ove sezone i osvojit ce FA cup. Sasvim dovoljno s obzirom koliko Arsenal ulaze u odnosu na glavne konkurente. IN ARSEN WE TRUST !!!!
Ljudi, jel ovo moguće ?
a bokte je'an, jel ovo moguce?
Ovi k'o srbi, počeli se međusobno biti.