Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konjina.. radi 5 minuta kurcenja sad ga pusi
još bolje da neigra. spor je on jako.
Mene ne brine Simunic kao Simunic, brine me to sto su svi igraci i Hrvati generalno stali iza njega! Znaci da su svi fasiste izgleda.
Ustašluk se proširio FIFA-inom stranicom na facebook. Svi su poput Šimunića za dom spremni. Bit će da jedva čekaju svršetak radnog vremena.
Igracete za simunica..interesantna idiotska izjava ! Igracete za covjeka koji se izjasnio kao ustasa .. Vise nemas ni 1 promil mog postovanja ! Licemjeru!
Mija Martina-Europa ne konta domoljublje!
Trudim se biti objektivan.... da se na hrvatskim stadionima uzvikuje samo ''za dom spremni'' mozda bi FIFA i progutala objasnjenje o pozdravu koji je puno stariji od 1941. godine. Problem je taj sto iza tog poklica obavezno slijedi '' Ajmo, ajmo, ajmo ustase'' Meni je to uvijek smetalo na maksimiru jer se ne osjecam kao ustasa niti imam ikakve simpatije prema tom pokretu. Ogromna vecina ovako misli, ali jbg. agresivna manjina nadglasa pasivnu vecinu. Ja sam volio da je zalba prihvacena jedino iz razloga sto se to onda vise ne bi skandiralo, jer ne bi bilo zabranjeno pa nije zanimljivo. Ovako, mucne scene ce se i dalje nastaviti. Prijetnja diskvalifikacijom nece pomoci jer veliki broj hard core navijaca upravo to i zeli, Naime, to vide kao jedini nacin izbacivanja Mamica iz hrvatskog nogometa..
Svi smo mi Šimunic
Vi ste genocidaši svi.
kikseru popusi ga šimuniću i zajedno u domu gledajte svjetsko
..hajd sad za podršku svi izjavite ZA DOM SPREMNI hajd...hajd cik hajd...cik hajd...stisni petlju hajd...hajd cik hajd hahahahahahahhah
HA,HA,HA ZA TELEVIZOR SPREMAN, SMRT FAŠIZMU I NACIONALIZMU I BANDI IZDAJNICKOJ ŽIVJELA KOMUNISTICKA PARTIJA SA DRUGOVIMA NA CELU
Ujko, kad Merkelova bude organizovala fašističko prvenstvo povedite ga tad će za sve vas biti mjesta i na terenu i na stadionu .
kikseru evo ti prilike da kmeeeecis !
Dobar je on igrač, šteta što je izgovorio nešto što nije smio.
Popuši ga zajedno sa njim
Kultura na nivou, a što se tiče Šimunića, hoćeš reći da nije dobar igrač ? Ja sam samo objektivan, ali ne podržavam njegov potez.
Rece to Suker,postovaoc poglavnikovog lika i djela!
Šimunic u poetskom stilu odgovorio Šukeru. Zbog mene ne placi suza nisam vrijedan. Kasno je da se sada mjenjam. Zbog mene ne placi suza nisam vrijedan. Kasno je da se sada mijenjam.
Nacionalizam i treba kaznjavati! Zao mi je Simunica samo jer vjerovatno i nezna kakvi su se zlocini desavali pod tom "parolom".
Najveci uspjeh srpskoga sporta je kaznjavanje Simunica!!!