Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Holandija je pokazala da se može igrati i protiv sudija, tako da naši igrači trebaju dati sve od sebe i to je recept za uspjeh. Argentina jest velesila ali se mogu iznenaditi, jer imamo kvalitetnu momčad. Sretno Zmajevi !
ja mu vec prijetim,znaci burazeru sudi posteno ili te nema.
Na sudiju treba izvrsiti pritisak prije meca i preventivno mu se sjetiti familije, sta imas od toga da mu jebes mater nakon meca kad steta vec bude ucinjena.
A svim nasim igracima porucujem: "Ruke na ledja u svom sesnaestercu i nema problema"!
Cuj slucajno postao sudija, ovaj ce svirati penal ako poprijeko pogledamo Mesija u sesnaestercu. Koliko trazi da ne svira penal?
budite optimistični kao i naš sudija, možda i argentince zakine nekim nepostojećim penalom hahaha
ne treba se buniti jer zamislite da je MiloKrad Dodick sudija koje bi to roktanje bilo hahahahah
A da mi njemu zaprijetimo da cemo izvrsiti agresiju na njegovu drzavu, da ga uplasimo jer nam jer rat u krvi!
možda tebi i tvom ćaći....a sa sportom nemaš veze kretenu , vidi se iz tvog komentara!
Sampione nisam te prepoznao! A ti stručnjak ponovi historiju ili ti povjest pa ćes vidjeti je li rat u genima naroda na balkanu ili nije , bez obzira koji narod bio i koja drzava bila! tvrtko kotrmoanic ti je sigurno bio ubjedljiva osoba pa mu je hrvatska prepustila cijelu dalmaciju, kao i srbija dio zapadne srbije a da nije je osvojio zvocanjem oružja! sigurno je bošnnjacki odred u austrougarskoj vosjci bio miroljubiv, i sami su austrijanci govorili da nisu vidjeli borbenije ratnike kao sto su bili muslimani iz bosne.Pa pogledaj komentare sva ti naroda kad se spomene politika na balkanu i kad su tu povezani različiti narodi, svako prijeti! Ti si sigurno pacifista koji bi sadio cvijece i sirio mir, ne seri matere ti. Sutra bi uzeo pusku i ratovao isto ko sto ti je ćaća ili babo ili tata!Smješan si
A ja naslova u p.m. Pa blago je reci da ste ratardirani :D
SUDIJA POJO PIŠĆU!
Meni je najčudnije u vezi ovog čovjeka to što,barem prema Klixu,sada ima 39 godina,a 2010. na SP je imao 31.Mora da su mu Argentinci dali 4 godine života da sudi za njih.
Ja sam mu dao stoju.
Nama su uvijek za sve poraze krivi sudije, nikad losa igra. Sve neke teorije zavjere. A ovako nas uvijek neka euforija uhvati, ocekujemo previse, aman bicemo prvaci, sta vam je ljudi, malo se trznite. Veliki je uspjeh sto smo se uopste i plasirali, a ako sta napravimo super i jest. Ako bude sudjeno da prodjemo grupu proci cemo.
Pa ako hoce da zaradi, treba za nas svirati, jer je kvota 12 na nas! U Salvadoru su mu to sigurno "objasnili"!
Zabite vi argentini 4,5 komada ... onako kao holandjani sinoc.. pa nek sudi penal... Sd kako koja rep... Gubi.. sudija kriv :D
ovi klixovci ce napravit 3 svjetski rat,
Jel' se meni čini ili us kixovci malo fulili pa se naslov ne slaze s tekstom??