Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavio dobar poso logicno. Morala je Barsa proci dalje.
@KrokodiIskesuze Bayern mora malo krila popraviti Ribery i Roben su stari nemaju tu brzinu..ali mali Coman i Costa mogu i trebali bi poceti ako se susretnu sa Barsom..a ova dvojica da udju u 60-70 minutu...
madridzani jos uvijek na aparatima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zaboli ga quuvac, uzeo je lovu, moze sad u penziju.
E tako je, šta ga briga, odradio posao i sad sve četiri u zrak. Možda ćemo jednom shvatiti da je već odavno sve u fudbalu namješteno. U našim smećarskim ligama samo su iznosi smećarski, ali svuda je isto. Sjećam se kad je jedan naš klub osvajao prvenstvo, najviše su se nahodali "menadžeri" sa kovertama. Kad je nestalo para, ode klub dvije lige dole.
Samo se u Spaniji i Bosni prica o sudiji (ni francuzi ga ne spominju), a Marca madridska novina koja izmislja gluposti kao recimo danasnja slika Neymara na Instagramu gdje se pitaju koga je usutkivao Neymar na slici kada se vidi na komentaru Neymara da promovira marku sata kojeg nosi (i tako svaka vijest)
SMIJESNI STE, NISAM FAN BARSELONE ALI KO CE KOME NASTELITI 6 KOMADA. BARSA JE POKAZALA SILU , ALI JUVE JE EVROPSKI PRVAK
Klix postao gori od The Sun. Valjda bi vi trebali znati kakav je marca magazin.... ovo mora da neko navija za real
Barca nije zasluzila da prode dalje.....
Odakle vama te informacije i još od Marca-e??? Fašističke novine. Haj ne serite svi skupa! Barca pošteno pobijedila i kraj. Plačite zauvijek neprijatelji. I crknite u jadu!!!
Kakva je sad korist PSG-u ako ga suspendje nek ponove utakmicu ako je toliko grijesio, kakva korist od suspenzije Ma hajte molim Vas!!!
Svako ko na revanšnu utakmicu poslije 4:0 i rasturanja Barce u svakom pogledu dođe da igra odbranu 90 minuta ,treba da bude pobijeđen i izbačen...
obavio je on dobar posao...nije djaba delegiran za ovu tekmu... uefalonci dizu spomenik Aytekinu
yebala vam Marca najzgodniju urednicu..
Mozete ga yebati sad ,kad je levate pustio dalje da idu.
mesi mora igrati makar u polufinalu
Ovaj više ne treba na stadionu da se pojavi, a taman da bude pušten na teren da sudi.
Druga najveca kradja u istoriji fudbala poslije Londona 2009 kada su pokrali Chelsea naravno Barca 6 penala cistih nisu sudjena za Chelsea to je bilo nesto brutalno, imate na YT da ne bude da pretjerujem..pred tolikim narodom tako pokrasti jedan tim..i opet sada ovo..pa nema smisla..Real i Barsa sto prolaze na pogon sudija to niko tako ne prolazi..
vidise brico danisi ratovo
@BLSandokanRS jaro zaboravi ti minhen sa 4. komada u mrezi jos tri igranja rukom da ne govorim o prekrsajim to je trebo biti naj veci blam od pocetka bilo kakvog natjecanja ali buraz ne daju sponzori stariji se sjevaju eura u holandiji expresa povratak badja treba da bude starter ali nije tek se poslje sazna adidas dao talijanim veliku lovu zato sto delpijero prva zvijezda adisasa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odluke sudije na ovoj tekmi su katastrofalne za PSG
samoje igra psg katastrofalna za psg
Uvijek sam volio Barcelinu, ali ono je bilo istovremeno smijesno i tuzno. PSG je bukvalno iskasapljen. Postavlja se pitanje: da li je samo sudija kriv?