Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cazinska mafijasko/polupismena sudijska banda sa mentorstvom Gobeljica,Silica i Durica a sve u skladu s zeljama koje Federalni nogometni savez sprovodi upravo preko ovakvih.
Mnogo razvijenije drzave od BiH imaju amatersku ligu, a mi sirotinja i divljaci guramo neki profesionalizam. Jos na to sve nigdje rezultata vec 25 godina. :)
Savez mafijaška organizacija. Prošle sedmice su pokrali Lokomotivu iz Miričine na utakmici 2. federalne na gostovanju u Malešićima kod Mladosti. Lokomotiva okupila mlade igrače iz cijelog kantona, dovela nekoliko rezervnih i iz Slobode da spremno jurišaju na plasman u 1. federalnu i neandertalac iz Mladosti uleti klizeći sa dvije noge i polomi noge Urošu Đukiću iz Lokomotive.
Mladost Malešići je u posljednjih par godina nekoliko puta osvajala taj rang takmičenja i onda prodaju pravo ulaska u ligu nekome od nižerangiranih. Sudija prvo nije htio pokazati ništa, pa nakon protesta gostiju prekida utakmicu i pokazuje crveni mesaru iz Mladosti i igraču Lokomotive radi prigovora. Ništa manje govno nije ni Kazlagić. SAVEZ NAPOLJE!
Ovako je prije par godina štetio i Slobodi dok su bili u 1. federalnoj. Ognjen Valjić Prve Federalne.
Šteta što su se izvukli bez marisane. Treba njima suditi poslije utakmice.
Treba ukinuti sudijski savez, sve sudije u sumu dozivotno, ne igra se i ovako bijedni fudbal zbog njih i njihovog seirenja, dobro su prosli
Ne treba ukinuti savez već treba poštene ljude dovesti a ne nekog Ibru postavljati koji ne smije da prne dok mu Begić ne dozvoli.... Lično sam svjedok tjeranja mnogih sudija koji nisu bili podobni njemu a ostavio je samo svoje pulene koje će gurati do PLa
Treba ukinuti sudijski savez, sve sudije u sumu dozivotno, ne igra se i ovako bijedni fudbal zbog njih i njihovog seirenja, dobro su prosli
ovaj sudija je sudio utakmicu u Kaknju, Rudar - Metalleghe, i vjerujte da je nakon utakmice morao sa osiguranjem izaci sa terena. Stetio je kako domacoj, tako i gostujucoj ekipi. Golmanu FK Rudara je rekao "...em ti majku u usta", sta vise ocekicati od ovakvog primitivca i seljacine. Igraci se valjaju od bolova i jedne i druge ekipe, on ne dozvoljava ljekarima da udju na teren. Treba ga dozivotno suspendovat!
Izbacite ih iz lige
znači olimpik se sigurno vraća..
bruka sramota sport odmoor druzenje pretvore u pakao to smo mi eto
Navijačke skupine su najveći primitivci u ovoj državi
Boje se Sarajlije GOŠKA i Luje, pa na vrijeme sređuju da ne bi izvisili ko prošle dvi sezone sa Veležom i Simin Hanom
Neka, neka.. Dohaka ce im neko, nekad.. Za par stoja bi i gace skinuli. Jbl vas Olimpik i navlacenje rezultata.