Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovi su u rangu sa nama ,hahahahhahaa......
u etiopskim crkvama malog Isusa prikazuju kao crnca !
Pa sigurno nije bio bijelac kako ga zapadnjaci prikazuju. Musa (mojsije) je bio crnac, a i isa (isus) jer sigurno bio tamne puti.
Zanimljivo je da je iz Starog Zavjeta zapovijest da se ne prave slike živih bića. Kuran ne zabranjuje izričito i čak piše da je Sulejman A.S. imao ukrašene vazne i kipove. Nisu kipovi problem kao ukras već kao predmet obožavanja
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovako trebaju i realovi protivnici !
a go cist ko suza, lopta presla metar i po
Kakara makara okara nakara sudija najeba
Tigrejci su uvijek bili ratoborni
Jos malo i ovako ce biti i kod nas
Bolji stadioni u Etiopiji nego kod nas
valjda "branio se", a ne "se branio"
"se" je povratna zamjenica, akuzativ od "sebe". Branio se sudija zastavicom. Sudija se branio zastavicom. Sudija je sebe branio zastavicom.
Pape zovi momka