Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stark j.e.b.em ti mame malo ! Njih si sje.bo a i mene si na kladionici parazitu jedan
HAhahah jesam glup fkt :)
hahahah bravo medo ko.nju jbm te glu.pa ! citaj citav clanak pa onda palamudi nesto
Taj isti Stark je poklonio Barceloni pobjedu nad Realom, ali tad niste tako pisali....Stark je tad bio proglasen za najgoreg sudiju u Njemackoj i Platini ga je pustio da sudi jednu tako vaznu utakmicu izmedju Barce i Reala gdje je navijao za Barcelonu od samog pocetka, on je sudija za ODRADJIVANJE PRLJAVOG POSLA U FUDBALU.
Medogrmalj je najaci hahahahahahahahah ... On citao clanak od pozada hahahah joj medo je najaci.... Hahahahaha... Ne vidi medogrmalj dobro hahahah...
Cuj ih u Bayernovom dresu. Pu, je,be,m vas u u ta skrabava usta. Nije vas stid tako govoriti nakon sto je sudija proslu tekmu svirao onakav ofsajd s jednim metar i drugim igracem 3 metra ispred . Ma,jk,a vam u Bayernovom dresu. Prije bi rekao bozija pravda.
Šta uradi crni Wolfganže Starče... :-)
\"tada je bilo 4-2...\" kako moze biti 4-2 kada je utakmica zavrsila 2-3???? Bravo novinari!
ajde ba sudio u mom kur*u. sad fol sudio u bayernovom dresu, jel bio ono penal za dortmund ? ono penal ? pa ono se u bosni neb sviralo, da ne spominjem da je svemu tome prethodio korner kojeg nije bilo jer je lopta pobjegla kubi 20 centimetara u gol out. dosudio wolfsburgu penal al je dousdio i dortmundu. dva nepostojeca penala cista kompenzacija za oba tima, a sad vi pricajte sta hocete uvijek ce se naci neko kome nesto ne odgovara.
Mislim novinaru ili novinari,ako i procitate ovaj komentar,nije vam uredu da pisete ovakve naslove a i tekst,bez obzira sta desilo na terenu,mozda je sudija i bio prestrog,ali vi morate biti objektivni,to vam je posao.
sudio u bayernovom dresu :/
Ja se stidim za novinare u BiH!
I torpedu je prosle godine poklonjena evropa pa se ne qrce clancima
MIA SAN MIA