Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko antipatican lik. 🤢🤮
Karton iz igre se ne prenosi na penale nego se poništava.
Sportski novinar ne zna pravila sporta o kojem pise...
Seljačina jedna ,katastrofa , pred milijunima ispred malih ekrana , ponašanje u stilu najvećeg svjetskog klošara , a i kad se sjetim šta je radio s nagradom za najboljeg golmana na svjetskom sve je kristalno jasno , klošo.
Odvratan lik Tipicni prljavi argentinac
Doktor
Znao sam da je tekst bez veze. Ali kad je lik došao do "raspucavanja" skonto sam da je i nepismen. Pa golman, sudija i svi u publici na stadionu su kraljevi ze tebe raspucanog ...
Navijači vrijeđaju gomana, golman odbrani penal i pokaže in da šute, golman dobije žuti karton.
ako branis ovu gnjidu od lika onda nisi ni ti nista bolji frajer je pokazao svijetu da je najobičnija seljacina
@Anon šta je onda Ronaldo sa onim simuliranje samozadovoljavanja prema navojačima? Ili Mourinho sa svim onim svojim gestikulacojama da ih ne nabrajam?
Slikao se sa Bilbijinim sinom. Nije nafuran prema svima očito
Kralj, koristi sva sredstva da dođe do cilja, dobar golman.
... dobar golman 👌
Selam iz Lilla 👍🏻
Seljacina