Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čist penal kao suza. Da nema ove tehnologije, odmah poslije gola Feyenoorda taj nedosuđen penal bi se zaboravio. Trenutno jeste malo zbunjujuće, ali već ima draž i ovo iščekivanje, dodatna napetost. Živjela tehnologija!!
Klix ne bi bio klix da ne kasni 24 sata
Ovo ce voditi ka tome da ce linijske sudije sve manje reagovati na ofsajd situacije jer se ne smije prekidati igra ukoliko je imali sumnjivo.
neznam ali kod sporni situacija trebao bi odma da prekine igru da pregleda video....
Ne smije prekidati igru, evo iz ovog primjera se vidi i zašto, ljudi su gol dali i da penala nije bilo njihov gol bi bio regularan
Svaka čast, tačno se iz prvog primjera vidjela šta znači za fudbal ova tehnologija. Ovo su davno trebali uvesti!
Svaka cast sudiji na postenju
ko prati ovu pedofilsku ligu
@msnnudgemspaing upravo to je tema... a ne tehnologija...