Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mene je iskljucio ! Dabogda mu struju iskljucili!
colina valjda je maximalan broj kartona 5 jer obe momcadi mogu imati po 2 prvi treci prekida se utakmica sto je konacan zbir 5 kartona max na jednoj utakmici ;)
11+11=36!!! Matematika 21 stoljeća
ovaj je i Chuck Norrisa iskljucio
Pa ne samo igrace nego i trenere i sve ostalo
Kažu kada je došao kući, da je i sopstvenoj ženi dao crveni......
pravila fudbala! sudija ima pravo dodjeljivati kartone rezervnim igracima ako ometaju utakmicu nadam se da je jasno
11+11=22 ??????
ciganii
valjda 36 zutih kartona
svaka ekipa SMIJE imati 3 crvena kartona, kada dobije 4ti onda se prekida utakmica, znaci da je ukupan broj crvenih na utakmici 6
Nemate vi pojma jer nemoguce je dosuditi 36 crvenih na utakmici, zato sto je maksimalan broj crvenih kartona koji moze jedna ekipa dobiti 3, a nakon zatim se prekida utakmica. To znaci da je maksimalan broj crvenih kartona na utakmici 6. Ovaj je mogao i navijacima i sebi dati crveni karton!
Hahahahaha da se ovaj nije domogao i onih nasih sudija sto z.a.s.r.a.s.e. u Antaliji pa im dadose dozivotne crvene. hahahahaha
sta je ovo ba, 60 ljudi na terenu.... kakav je ovo fudbal