Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodjo Srpkinjo,ti ni ne znas ime tog slavnog americkog plivaca koji je na zadnjim olimpijskim igrama osvojio 8 zlatnih medalja,ali zato navodno znas kako on toboze uzima drogu. Samo za tvoju informaciju Srpkinjo: svi sportisti na svim vecim takmicenjima su podvrgnuti doping kontroli. A Majkl Felps (tako se zove Amerikanac kojem ne znas ime) je sve te testove i kontrole uspjesno prosao. Kako objasnjavas sve to? I molim te,iduci put se potpisi pravim imenom.
Odlicni sudija iz Malog - mog, Uzas
Citav svijet je vidijo kad Milorad Cavic pobjedio onog amerikanca sto smrka drogu pa nista ,rekose da je on pobjednik .To se zove poklon .Cestitke Sloveniji
Jeste bio ispravan treci go ali nemoze sudija sve da vidi....A i da je situacija bila obrnuta onda se Amerikanci nebi puno bunili....Ipak su Slovenci svojom igrom zasluzili jedan bod.
Kako te nije sramota da tako nesto kazes. Pa citav svijet je vidio da je treci gol koji su Amerikanci postigli bio cist kao suza. Nije bilo niti ofsajda, niti nekakvog faula. 100 puta su americke tv pregledavali snimak tog gola i nije nadjen niti najmanji razlog da se pogodak ne prizna. Sudija je i te kako uticao na rezultat gospodine Kek. Dobili ste od njega bod na poklon.