Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo je vise.. savez napolje
sve ok al kakvu sad korist ima velez ? ako je suspendovan znaci da je kriv, ponistite utakmicu barem i ponoviti .
na faci mu se vidi idiotizam zatucani
u tom periodu ce sudit rs ligu, juniorsku i vjerovatno i futsal ligu. pih.. nikakva je to kazna
Zla faca bez obzira ko je i sta je. Crte lica govore da je u pitanju podmukla osoba kojoj treba zabraniti bilo kakvu poziciju gdje ce sam odlucivati, posebno ne u sportu gdje je mentalno zdravlje prioritet broj jedan. Samo dozivotna diskvalifikacija!!!
Vidi mu se po faci da je gej, dzikhan gej.
Cuj suspendovan kome ovo gofno moze vise suditi i ko ce da mu vjeruje,je li novcano kaznjen NS ko da je na njegovoj strani,savez napolje dosta nam je korupcije ovo nema ni u tunguziji.
Hebem vaaaammmm Mattteeerrr
Jagodicu, hajde sada reci da je sve bilo ok na tekmi...
Joj hamo vidi mu gl0ve
Bice Borac k.sampion
Ovo dodje kao stimulacija i za dalje, uzmes pare, ostetis jednu ekipu, odmoris par mjeseci, te opet dobijes priliku da uzimas pare i tako u krug...cuj do proljeca
Doci ce borac u Mostar, da igramo fudbal. Mamu vam
Mater ti ebemo gigovicu
A niko da se sjeti da suspenduje rezultat.
Jad