Nakon teksta na Sarajevo-x.com
0
Sudija Grabus otkazao suđenje utakmice u Mostaru
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkazali zato sto je zrinjski u finansiskoj krizi pa ne mogu da im plate janjetinu u jablanici
Pored svakog posta PIPE otvara se pitanje - da li mu \'eba.t mamu - da li mu \'eba.t familiju - da li mu \'eba.t sve plavo - ili ga sazaliti jer nije on KRIV?!
forza Zrinja za tebe kuca Herceg Bosne srce! a ove lojave danas oderi za svoj narod!
ok onda cemo doci i puskom ih odnjeti hahah
@HŠK ZRINJSKI iako sam pitar kontam to uvijek. Ako sudija zezna 10 situacija barem smo mogli dati tri gola pa neka bude 3:3 nije do sudija sve, uvijek je neko drugi kriv ultrajvosa
MA SVE JEDNO TKO SUDIO BODOVI SU NASI I MOZETE IH JEDINO PUSKOM ODNJETI!!!!
ma ofirno mu ba garant je ponovo tal se djelio i on ovaj put nece da ucestvuje ahahah
ne kitite se tudjim perjem !
garant ga je zbog vas otkazo
ove godine zrinjski nema da plati pa ne bi ni ja sudio djaba
pa @menđele koju onda ligu ku\'is mozda HNL gdje se zadnjih (i prvih) 20 godina prvak unprijed zna? za kaj prvo ne povedes racuna o svom bircu nego dolazis ovde i pljuckas?
http://www.youtube.com/watch?v=iB4h9VCWolw
@mengele Nije bitno iz kojeg naroda dolazi sudija i kako se on izjašnjava... Bitno je da je sudija da poznaje pravila fudbala i da se drži isti pravila i da nema popuštanja prema onim koji krše pravila igre. Trojka koja je više puta oštetila FK Sarajevo a vjerovatno i druge timove i poslje bila suspendovana radi toga.... u sljedečem slučaju bi trebali dobiti trajni ban sa zeleni terena!
sta nam to kuhate sarajevski hahari.. sve utakmice zrinjskog na ftv pitam se zasto kad je bio prvak prenosili sve skupa 2 (dvije)
glabajte nam KURČINU MRLJAVI SKRETNIČARI
@kvrcc Pa po mom postu si trebao skuzit da ne pratim tu famoznu premijer ligu gdje se unaprijed zna ko ce biti sampion. Ja sam pitao jeli se bas ide dotle u krajnost gdje i sudije moraju biti nac.ifa.si obojeni :)))))))))
Grabus je pokazao da ipak ima dostojanstvo. Svaka čast Elvire.