Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo sudija je poklonio jedanaesterac totenhemu, ili bolje reci modric ga \"izradio\" prekrsaj nije postojao, i kad je sudija to shvatio onda se pokusavao iskupiti za tu gresku kkoja je stoke mogla skupo kostati, drugo, gol adebajora nije glavni sudija ponistio vec pomocni signalirao, i trece, prekrsaj u 82-goj minuti je postojao i zasluzeno je sudija pokazao drugi zuti odnosno crveni karton, a ti \"novinaru\" pogledaj utakmicu jos jednom bez naklonosti nijednom kllubu pa procitaj ovaj svoj tekst, pa onda sam sebe isamaraj zbog ove gluposti sto si napisao.
stvarno vise treba uvesti robote umjesto ovi sudija sto je previse previse je al jebi valjda to odgovara fifi i uefi da namjestaju utakmice SRAMOTA
Kako je Piplica preuzeo Begovića u reprezentaciji, tako ovaj prima po 6 komada i nikako ne brani. Sad valja treneru Stoke-a išćerat to iz njega. Neće na gol prije septembra iduće godine!
Prepisan članak ili ne, Totenham je oštećen. Prvi gol Stoka bio je nakon igranja Krauča rukom. Poništen je gol Totenhamu. Nisu suđena bar 3 penala. Na Modriću je ipak bio faul, pogledajte snimku. Kad se uz to doda crveni karton Kabulu, to šta nije Šavkros dobio crveni i još nekoliko nedosuđenih kornera za Totenham, čista krađa. Totenham je ovo morao dobiti bar 5-1.
PA, NE MORATE BAS DOSLOVNO PREPISATI TEXT CLANKA SA PORTALA INDEX.HR !!!
joj novinari su vrhcine kod nas,pa to je nevjerovatno.Zavrsne rijeci clanka o barci i realu : \"pomalo neocekivane pobjede\". Ljudi daleko najjaci tim imaju,i kao neocekivano pobjedili,jos aktuelni evr.prvaci.
ipak je to premier liga...ima neke slicnosti sa nasom premier ligom..barem sto se tice sudija..
u bosnjackom jeziku se kaze anamoizaledja
Zaleđe = iza leđa. Offside = off side. Opet Bosanci, nije zaleđe naša riječ, offside (ofsajd, a ponegdje i oPsajd) jeste.
Lijepa vam je tabela...usta vam se poserem nesposobna
EVO TEKSTA, NET.HR , SAMO KOPIRAN(što usput predstavlja strogo kršenje autorskih prava) http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/page/2011/12/11/0304006.html Zainteresovani mogu uložiti žalbu na kopiranje teksta na: [email protected].
hahah jadovi isti text na index.hr
sudija kriminal pocinio samo da ovaj stoke hoce ispast pa nemoš vjerovat kako ruzno igraju neda se gledat
e moj novinaru, pa de makar prepravi text sto si sa neke str copyrao, ocigledno je da si sa neke Hr stranice uzeo, jer ovo \"zaleđe\" se sigurno ne koristi u bosanskom jeziku, i ocigledno je da je Tottenham \"ostecen\", jer hrvati brane svoje, de majketi sl put prepravi taj hrvatski text...
koji Bega brate? onaj sto se zaveze za stativu kad mu pucaju faul jel? poslije portugala covjek na klupi sjedi
Jel Bega branio?
sta pricas bola offside uopste nije postojao,kao ni penal iz kojeg je tottenham zabio go,to je cinjenica ali da zbog toga ne dosudi sljedeca 2 ocigledna penala nije iskupljivajne nego upadanje iz greske u gresku.uglavnom oduzeo je tottenhamu minimum bod.