Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide deranje korumpiranog Saveza u milionskom iznosu
Sad su korumpirani i ne valjaju, a kad u pravili Grbavicu su valjali?
Naravno, ne moze neki radnik nikad zamjenit najtrofejniji klub sa ovih prostora u europi
@plavizmaj najtrofejniji sigurno nije.
@plavizmaj sama cinjenica sto Zvezda ima trofej Lige Šampiona u vitrini je za nas misaona imenica. Kakav najtrofejniji klub. Sarajevo i Željo ujedinjenim snagama ne mogu dobiti Atalantu ili Maccabi, a komšije trenutnog prvaka LŠ uzeli 2:0 kod kuće.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogu li iz uprave dokumentovati ovo sto lise za potrazivanje dodatne dokumentacije....ili je u pitanju nepoznavanje engleskog jezika.
Nego je li vijetnamski kerozder sa zmijom u dzepu uplatio makar koju milju vise ? Bio bi red,djeca vam gore na radenskoj tri srca i suhoj kifli! Eno ih gore,kost i koza,polomice se jadni u onom izdrdanom centrotransovom autobusu....a bruke..!!
Sad tuziti savez pa i ne moramo igrati evropu
Normalna poštanska procedura.Posaljes pošiljku sa povratnicom i dobiješ potvrdu o prijemu. Dajteee im ilicencuuuuu.
Daj bože, ali imam osjećaj da je to još jedna patka od nesposobne uprave. Vidjet ćemo.
Zanimljiva vijest stiže iz sjedišta Međunarodne nogometne federacije. okt 3, 2018 FIFA donijela odluku: Željezničar mora isplatiti desetine hiljada KM na račun Slavka Petrovića! Rok za isplatu je 30 dana od danas. Tužba je podnijeta nakon što je sarajevski klub otpustio Petrovića, koji je prethodno uputio poziv za mirno rješenje spora.Međutim, na njegov prijedlog sarajevski klub se oglušio, nakon čega je posljednju riječ dala krovna svjetska kuća fudbala.
Poruka za sve naše klubove,vratiti poslovanje u legalne tokove i biti max.transparentni.Suviše je u svim klubova finansijskih malverzacija.Niti jedan naš klub ne zaslužuje da igra Evropu .Mi smo jednostavno smiješni .
savez je ovim potezom pokazao daje politika duboko upletena u isti,nije bitno koje ciji navijac svi nasi klubovi se tesko bore da bi isplivali u ovom teskom vremenu i opstali zar savez nebi trebo biti produzena ruka i pomoc tim klubovima a ne njihov grobar ..stadion Grbavica je interes saveza zato i ulazu nista nema dzaba i naguzove
Radnik na aparatima...
@saraZ *Savez* na aparatima.
Koja su naša dva najpoznatija brenda? Sarajevsko koje se puni u Pivari i FKS koje se puni u Evropi LOL
i nk zeljeznicmar sto se puni u livnu xaxa
samo tako zeljo stigo do evrope.. putem pisma 😅😅
Kme kme, Sarajevo sampione.