Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OvajSuarez izgleda bas budala nekakva, citam danas da je dok je igro za Ajax bio kaznjen 12 utakmica jer je ugrizao igraca PSVa. Ugrizao! Zamisli kad te konjina za ovakvim zubalom ujede...
Ja vec gledo united 4 puta uzivo, sto se tice ovih domacih, njih cu gledat kad mi bude doslo da vidim malo nasilja i malo nacionalizma. Kad je fudbal u pitanju gledam svoj United. Glory, Glory! Shipu ga ;)
pa glu.pane ovi nasi su 0 bodova na spram mancesterovih huligana(a Bgm i nacionalista,pitaj njihove sta misle o njemcima,bosancima,kinezima....)
i\'d rather walk alone, thanks.
Liga prvaka: Real 9 titula, Milan 7, LFC 5, ... MUTD 3 Kup kupova: MUTD 1, LFC 0 Kup UEFA: LFC 4, MUTD 0 Ipak MUTD morat će se malo više potruditi da dostigne Liverpoolovu slavu i titule. Ali pošto je Mnchester grad bogatih guzonja, a Liverpool običnih nešto siromašnijih ljudi možda MUTD za nekih 10 ili 20 godina stigne sve te titule. Vjerovatno je stanje u \"novčaniku\" razlog što za LFC nije sviran čist penal u drugom poluvremenu (više nego očigledna ruka).
i njemu i maludi i svim ostalim obojenim pozdravljam mamu, uz pjesmu da Bog da vam Skoti djecu pravili
SMRT MANCESTER JUNAJTEDU...gomila preplacenih g.vana
@ aleluja ja sam ti opcio sa sestrom i majkom, musliman sam teški, pa sta?
scumovci opet pregazeni od liverpoola, kao i svaki derbi ako izvuko bod to je jer su sretna go.vna...polahko samo keni vraca stvari na svoje mjesto...a ovaj sero samo place sta drugo od francuza ocekivati nego da laze
ako vec tako prica sgluposti najtrofejniji su real i juventus...propustio si gradivo
Suarez malo jak igrac , ovi smijesni igraci poput evre mogu samo balit i pricati , YOULL NEVER WALK ALONE ! Kad igra man utd , jucer nije igrao ?
nek mi se nadoje karine obojica
Cuj nema mjesta rasismu? Ima jasta nigeru, kad ima mjesta za kupljene sudije neka i ovih nigerskih besplatnih uvreda....j...ti Platini famEliju!
http://www.premiership-balkan.com
Koji klub ima vise trofeja evropskih i ostalih ...? svaka cast M.U ,ali prvi JE REAL MADRID a DRUGI LIVERPOOL (u istoriji fudbala) prema tome tisu. misu
URUGVAJSKI PEĆINAR,NE NAVIJAM NI ZA LFC NI MU AL OVO JE LIK BEZ NIVOA
VJERUJEM EVRU.