Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voljeli bi vi da Zeljo ispadne iz lige ali to se nece desiti lutke moje lijepe,Stupcanica ulazi u Premijer ligu
Kakav površan tekst.Ništa o izmišljenim ofsajdima,poništenom golu Sim bau,navlačenju za Stupčanicu.Prošlo kolo isto tako crveni za golmana Toška.Olovljani žele u PL i ne biraju način.Lovu imaju ali rade stvari koje im ne služe na čast.
Peljto je ponosan na svoje kolege.
Danas bio cisti ofsajd, 3 igraca u ofsajdu, igrac je uticao na igru jer se kretao ka lopti, doduse nije je dodirnuo al se kretao prema njoj. Crveni karton bio u proslom kolu, golman napravio prekrsaj van 16 m, sto je po pravilima direktan crveni karton. A ne govoris u zadnjim minutama ruka i cist penal za Stupcanicu. Mozda si Stupcanicu zamijenio sa Slobodom koja kupuje utakmice!
Stupcanica se bori za ulazak u PL, nece da igraju sa zeljom
Sloboda ulazi PL BiH to je mislim svima već poznato.Stupčanica igra uz Slobodu jako dobro fudbal za taj rang lige.Stupčanica nije još za PL iskreno gledajući ne igraju dovoljno brz i tačan nogomet za veći rang,potrebno je još tu rada i truda.Samo jedno mi se ne sviđa kod Stupčanice dovode puno stranaca u tim,a svoje juniore i podmladak otpisuju.Mislim nije to dobro za dalje staze.Jer tako klub nema temelje,sve je ovo dobro ali ovo je površinski i brzo to izlapi.Tako se to ne radi.
hej stupcanice rano ljuta. moj zeljo ispada iz lige, pocinjem da navijam za stupcanicu