Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek ste pobijedili ove arogantne Široki Brije. Da oni osijeci bit u krizi isto Zeljo i FK Sarajevo. Falili su se svugde. Pricali u svemu. Da uze čak u evropa liga. Bilo bi čast za mašu drzavu to je bosna. Nije se odvojela drzava. Samo aka dodze hrvate ili srbe i govori da je to nihovo. Je to sramota.
Sta kaze Kudrov, kako Sarajevo igra bez njega?
Seljovci napušite nam se kurca Bordo Bijelog
Lutrije pardon Kitari
Sarajevo san Sarajevo...
Ovi sto su mi minus dali mogu komotno da me ljube u dupe skupa sa svojim sestrama...
prvaci necete biti!
Nema veze, bitno je da uletimo u grupnu fazu Evropa lige. Tamo nema zavidne fukare.
sta se kurcite, ja sam mislio vi ce te ove godinebez poraza biti, pojacanja pare sponzori , treneri itd nesto pricate, a 4 kluba dijele prvo mjesto
Ti si velika budala ako mislis da se igra i tim stvaraju uz pomoc para a preko noci. Al' to je vec tvoj problem i tebi slicnih.
jesam mislio sam ali na osnovu njihovih prica o igracima, sponzorima o treneru itd. i drago mi je sto nisu toliko pokazali koliko pricaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)