Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ziva legenda...
šatrus zgravice najaći igrać mesi maradoma romaldo ivca osim najaći igraći cjeli svjet hin pamti
Sretno kralju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Polufinale kupa UEFA!!! Danas je to nemoguca misija...danas nam klubovi ispadaju u pred,predkvalifikacijama od grbalja,kukešija i fljamuntarija
najveci domet je ???
S obzirom na zdravstveno stanje odvuce dosta...sucur Allahu
Osim, Osim, Osim Ivica, Osim, Osim, Osim Švabo, Osim, Osim, Osim selektor! Živio 100 godina, legendo!
Zivio
Inace poznato je i da je stimao tekme
Inace poznato je i da je stimao tekme
sretan rodjendan strausu,mogao je predriblat igraca na prostoru jedne maramice,tako se pricalo.jedna stvar mi smeta,ako je kritika ne znaci da ga ne volim ili ne postujem.ali ponavljam,bio sam ocaran onim sto je rekao u beogradu.odstupio je sa selektorske pozicije,grbavica izgorila,a on 2 sedmice poslije igra finale kupa zvezda partizan.nije dosljedan bio,zbog cv-a koji njemu kao takvom nije trebao za grke,austrijance i japance...zivio ti nama jos dugo.
Sretno Engelberte
Sretan ti rođendan Švabo!
Veliko postovanje za covjeka i pedagoga. Sretan rodjendan.
lažna, mahalska "veličina" koja je napravila bezveznog štetočinu, mongoloida i morža amara. stari je bio jedan užasno spor, petljav i prestaromodan nogometaš koji u modernom nogometu ne bi bio ni na klupi prosječnog tima. sin mu uopće i nije bio nogometaš nego samo umišljeni, banalni, mahalski, tatin glooooooovonja
Pojma ti nemas. Stariji pamte Strausa i dobar nogometas je bio a pogotovo dribler. Znao je sa loptom tada kao malo ko. A ovo ti sve govori jedan stariji Pitar. A sto se tice Amawa,on nije vrijedan spomena.
Inače ovo gore je komentar velikog i ostvarenog stručnjaka i rezultatima naravno pa može ovako pričati :)
kupi amawu kmelju da ispadne iz lige
Legenda
Legenda koa nije htjela biti selektor BiH. To su činjenice.Poštujem da ga neko voli zbog ovoga ili onoga, ali to je istina.Ovi što imaju namjeru lupiti minus,neka ga lupe sebi, jer ne znaju osnovne stvari.
Nek je sretan, legendo!