Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crno im se pise bez Petkovica
e jesi nasli ko ce zamijeniti petkovica,nema govora,.
Ne znam da li su u Laziju svjesni činjenice da je Igor Štimac trenutno slobodan..
Petković je dobar trener, sa tim igračama koje ima na raspolaganju i nije moguće postići više. Ostali klubovi su se pojačali u ovoj sezoni dok Lazio nastupa skoro sa istom ekipom kao i prošle sezone.
hahahaha ako to urade bit ce najveci glupani :) raspast ce se Lazio, Lulicu mjenjaj klub cao!
Dobar je nas Bosanac, covjek izvlaci maksimum iz svoje ekipe, ne znam sta hoce vise, to je njihov realan domet trenutno 6-7 mjesto u Italiji, sve ostalo je malo previse. Jer bolji nisu ni od Napolija, Rome, Juvea, Fiorentine a niti od Milana.