Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno je jadna "država" u kojoj preko polovice građana ne navija za istu u nogometu i za njene sportaše.Uvijek sam tvrdio, PROBLEM BOSNE JE BOSNA i samo njeno postojanje.Najbolja opcija je podjela,i svatko na svoju stranu.
Građani Herceg Bosne,navijaju za Hrvatsku,ali i za Grčku. Samo da se zna !!!!
Sto lazete kad su bila samo cetverica hercegovaca, sve ostalo bosanci...
Bosnjaci ce navijati za Hrvatsku samo kad igra protiv Srbije i nikad vise. Kako smo lijepo proslavili 2008 godine pobjedu Turske na jedanaesterce ankon dramaticne zavrsnice utakmice. Bobanovci poludili u zapadnom Mostaru, jest ih zaboljelo ko nikada ranije. Tako kad Hrvatska bude igrala protiv Turske ili neke druge islamske drzave naravno je da cemo navijati za tu islamsku drzavu protiv rusitelja Starog Mosta, osnivaca Dretelja i pocinioca genocida u Ahmicima. Sutra cemo navijati za Hrvatsku samo zato sto igra protiv Genocidne Nokije koja je izgubila posljednjih godina dijelove svoje teritorije a prijeti joj dodatni raspad odlaskom drugih autnomonih oblasti i pokrajina. Bsona i Hercegovina ce u inat Bobanovim nacistima i Karadzicevim fasistima trijumfovati, i jedva cekam da vas vidim iznervirane. Naprijed Bosno i Hercegovino, dok je Bosnjaka i ti ces postojati.
NA FACEBOOKU POTPISITE PETICIJU ZA POKRETANJE TUZBE PROTIV TAKOZVANE BOSNATV ! BANDA JE UKINULA BHT1 I FTV OD PROSLE SEDMICE SVOJIM KORISNICIMA, MADA JE PRETHODNO UREDNO NAPLATILA GODISNJE PRETPLATE ! BANDU SAMO NA SUD, BAREM U UREDJENIM DRZAVAMA ! ....BRAVO....to je pravi odgovor za pohlepnu b.a.l.i.j.s.ku bandu, takozvanu bosna tv i 'ayat tv, koja zrtvama agresije, protjeranim bosnjacima, servira samo c.e.t.n.i.k.luk u svom takozvanom programu, a hoce extra v.i.p. cijene za prenos utakmice !! BANDU SAMO NA SUD - BAREM U UREDJENIM DRZAVAMA! I OTKAZIMO PRETPLATU ! PROGRAM IONAKO NE VRIJEDI NISTA !
dobar komentar :) potpisujem
Nije mi jasno zbog čega ste dopustili da se u ovom trenutku i na ovaj način i ovaj "Vaš" tekst ,pojedini tz.(Hrvati i Srbi) liječe svoje frustracije i iznose nebuloze.....ko će za koga navijati to je lična stvar svakog pojedinca....Lično mislim da su pojedini ili večina komenatara vezanih za BiH reprezantaciju za svaku osudu ??? pozz za iskrene navijače BIH širom svjeta.
TO ti je jarane zato što samo još bošnjaci pokušavaju da smire tenzije, zato što smo merhametli, a ovi kauri samo hoće sjekire u ruke, isto kakva divlja plemena samo bi da ub.i.jaju i ko.l.ju
A ko je reko da sam ja Bošnjak? Eto sad si upravo dakazo da si jedan od onih koji šire govor mrznje. Papak jedan ja nigdje u komentaru nisam spomenuo koje sam vjere, samo sam osuđivao sve koje šire govor mrznje! Zapitaj se sad ŠTA SI I TKO SI! I vidiš da u tebi kulja mrznja, idi na rehabilitaciju ja.dan ne bio, nisi dobar!
SAMO BOSANSKI KRKANI I PAPCI NE NAVIJAJU ZA SVOJU JEDNU I JEDINU DOMOVINU BOSNU I HERCEGOVINU. E PA PAPCI I KRKANI NAĐITE SE U OVOME, A IMA VAS KOLIKO HOĆETE. PJENILI VI ILI NE B O S N E I H E R C E G O V I N E JE BILO I BIĆE JE PA I ZA INAT VAMA KOJI JE NE VOLITE. ŽIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA!!!!!!!!!!!!!
Samo da rascistimo jednu stvar:vi papci ste pokusali sve da unistite BIH medjutim ona sutra igra na svjetskom turniru I js znam da ja vama krivo ali tako je ona je prezivjela zahvaljujuci Bosancima I Hercegovcima od kojih du mnogi ako vec hocete da brojimo krvna zrnca bili Hrvati, Srbi, Romi Jevreji it'd. BiH je zivjela I zivjece svako je dobrodosao a onaj ko se osjeca kao pripadnik neke druge zemlje moze tamo I otici.
HERCEGOVINA I BOSNA,DVA ODVOJENA SRCA ALI PONOSNA. VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACE
Navijaci su najveci cobani i bagra kojoj treba prestati vise podilaziti. Ebo vas dvanaesti igrac. Neizivljene kompleksirane seljacine koje ce bacati dimne baklje jer ih nema ko sprijeciti, gadjati sudiju kovanicama i usutiti se cijelu tekmu ako budemo gubili 0:1. A prije tekme ce isti kompleksasi uz podrsku nedoraslih novinara napraviti psiholoski pritisak na igrace kakav ni Argentina ne bi izdrzala.
@CRO sta ti bolan pricast?! Jaro, BiH forever. Katolika sve manje i manje u BiH to je realnost covjece. Tako jos malo i srbi ce bjezat u srbiju hahahaha Zivjela BiH!
@Tamo neko:" poruka za ove međede sa obronaka romanije,i kamenjarske cobane,KOJI RACKU TRAZITE NA PORTALU???," A to bi ti protjerivao ili zabranjivao slobodu govora u okviru zakonski dozvoljenih granica, ali samo ne-muslimanima? Ne bunis na ustasijanje i vehabisanje pod laznim nikovima kako bi unosili mrznju medju Hrvate i Srbe? Samo to je izaslo iz govora mrznje za koji bi se placale kazne i ulazi u podrucje Krivicnog Zakona za koji se odlezi na racun drzave. Svi imaju pravo da navijaju ili ne navijaju za koga hoce i da to slobodno izraze. Ako ja navijam, npr., za Brazil, navijacu i u BiH, i u Australiji i u Spaniji ili bilo gdje na svijetu. Svugdje u svijetu je to normalno, osim u BiH. Od kad je to po zakonu obavezno da se navija za BiH tim ako ga ne osjecas kao svoj iz bilo kojeg razloga? A o razlozima razmislite i pgledajte se dobro u ogledalo!
U tom slucaju Bosnjaci ce najvise platiti ili odrobijati, jer kod vas najvise ima vehabsanja, spominjanja familije, posebno djece i pozivanja na krv, a o prijetnjama i zazivanju rata da ne govorimo! Kako ste kronicni kokuzi, trebalo bi vam par zivota da odlezite sve te kazne za govor mrznje, a posebno zazivanje netrpeljivosti, rata, genocida, vjerske i nacionalne netolerancije i islamskog radikalizma!
za grcku vidjecete!