Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nudi, nudi, jarane
Nisi budala da ostanes
nije bitno gdje igra nego kako igra. i dalje ce biti u velikoj ligi, bit ce prvi golman, a to je za golmana najbitnije da brani protiv velikih protivnika i da ima konstantu. sada bi svi da ode u veliki klub, a kasnje se zalite kako ne igraju. sretno mu gdje god da ode D:
Gdje god igrao klasa si i gospodin!
golman svjetske klase mislim da je vrijeme da napravis iskorak u svojoj karijeri i da odesu veci klub jer ti zasluzujes to
Jbg. problem je što mu je i ovdje lijepo, ja se dvoumim, a kamoli on haha
U pravu si. Stoke nije tako ni los, a u ligi u kojoj se najvise placa, nemora nigdje ni ici. Bega je Tito u Stoke-u. A bogami Stoke i igra puno atraktivnije sada nego prije par godina. Solidan su tim.
Gdje ces u Stoke nemoj da bi se obrukao..
Veliki pozdrav svima iako ovaj moj naredni komentar nema veze sa ovim člankom samo da porućim korisniku profila mirage 77 vazano za Spahićeve ludorije gdje nigdje na svijet nema, da ja niti sam sudija niti sam mu sudio samo sam napisao svoje mišljenje jer imam pravo ka i svaki drugi čovjek na svoje mišljenje i da sam u potpunosti u pravu. Što se tiće njegovog komentarisanja da naućim da razlikujem č i ć, šta ću kakav sam takav ne znam da razlikujem ,a li se makar za razliku od njega nikom ne rugam, ne vrijedžam. Ako je on toliko i pismen i obrazovan nebi sigurno džabahljebario po cijeli dan za raćunarom nego bi radio u neko obrazovanoj ustanovi pošto to nemože onda ovdje ljudima nalazi mahane i pametuje, a životom se svojim kunem vezano za Spahića isto misli kao i ja, nego je to tako u životu uvijek neko mora biti kontraš.
tuzno je to sto neki ljudi koji su stvarni spasioci zivota obijaju mizeriju novca a neki tamo tupani sto ne doprinose covjcanstvi ni na koji nacin dobijaju neke cifre da te glava zaboli
spasioci zivota spasavaju zivot zbog novca?
ne ali zasluzuju vise novca da obiju za svoj posao a zasto ovi zasluzuju?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kako bi bilo dobro da te gledamo u Ligi prvaka