Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE VIDI , NE CUJE , NE HAJE .....
Šta je ovo svi zijanili. Neko i remizira. Da nema Stilica nebi bilo ni pobjede. Loše ba. Dosta njih i neigra.
Pape prati samo HNL.
Ovdje ima još jedna ravnopravna ekipa, u odnosu na postojeću, izuzimajući možda Džeku i Begovića.
Dumic oce da igra za BiH i rodzeni je sarajlija,sta je sada problem.
Ko je taj Milan Dzuric,ako igra u seriji A onda bi se trebalo obratiti paznja na njega.
ZOVI ARSLANAGICA I VEJINOVICA
a gdje je danska i bråndby-jev dumic dario....
Prvace odustani od komentara, vidis da dobijas realno negatvne ocjene, jedino ti pametan, svi ostali glupi. Ustvari susic i ti :)
Daj vise sjasite covjeku s vrata. Pola vas ne zna ko je Pape a vi fol pametni. Nece vam pozvati Zukanovica zainat. On je selektor reprezentacije i odgovara za rezultate. Vi priuceni poznavaoci fudbala odjebite u skokovima. PAPE MAJSTORE. SAMO NAPRIJED.
@zoi 84 tako je. Naš mudri selektor kaže da ima još 21 bod u igri a poslije slijedeće utakmice će reći da ima još 18. Tražili su ga Iran, čak dva menadžera ga zvala, i Azerbeidžan tako da trebamo biti sretni što je ostao.
Daj vise sjasite covjeku s vrata. Pola vas ne zna ko je Pape a vi fol pametni. Nece vam pozvati Zukanovica zainat. On je selektor reprezentacije i odgovara za rezultate. Vi priuceni poznavaoci fudbala odjebite u skokovima. PAPE MAJSTORE. SAMO NAPRIJED.
realno od ovih nabrojanih jedino stilic , zukanovic i vrančić i hadzic iz zaragoze bi mogli nesto da urade u reprezentaciji ovo ostalo je slabo i nisu bolji od ovih koje imamo
Tek kad dotaknemo dno onda ce se neko sjetiti da kaze susicu da promjeni profesiju. Doduse NS BiH takav dorat i treba, jer njima ne treba Vaha koji bi ih rasturio i kojeg nebi mogli kupiti za jedne cevape sa lukom.
Danska, sta je sa Danskom, zasto niste savili Darija Dumica ovdje na spisak?? Po kvaliteti i klubu kojem igra, odmah je do Zukanovica. Stoper, sve danske mlade selekcije prosao do u21 i frajer moli da ga se pozove. Ima nase drzavljanstvo, pasos bi dobio za 7 dana ako treba....al jok...hajd Safet sto ga ignorise, al sto vi to radite???
Poslije slinih povreda , pehova i sl Pape ce morati pozvati nekih od navedenih igraaca gore , ili u protivnom nema nas nigdje !
DORATE HAJDE TI U KRIVAJU bolje ti je tamo pametnijeg i nemaju !!
ma trebamo samo forsirat burazerove pulene, ne bi li se prodali gdje. Ko da nam nije dosta nepotizma u drzavi jos to moramo trpit i na tribinama... Rezultati izostaju, bodovi se prosipaju, novi talenti i nade odlaze neisprobani, a mi i dalje trpimo burazerove HNL isprdke
Nemam koga zvat hahahahahahahaha buhahahahaha
Misimović je ogroman gubitak za repku i vjerovatno je vidio da ga Pape neće stavljati u tim iz bilo samo papetu znanih razloga te se povukao iz principa. Ako Prcić i Sušić imaju prednost nad Misketom onda tu stvari nisu postavljene dobro niti u interesu BH.