Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro nam dosao nazad majstore :)
Štilić Semir unosi nemir 💪💪💙
Ne krasti tuđe fore. Sejo i Semir unose nemir (Sejo Kajtaz i Semir Tuce, Jugoslavenske novine). Taj transparent je obišao cijelu Jugoslaviju. Bujrum Plagijatori 1987.
Čim si se ti vratio nazad u BiH, propao si ti arane moj kao žeton..Želim ti svu sreću, ali..tako je.
Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com
VOLIM TE ZELJO 💙💙💙
Jos malo i Dzeko se vraca
Ne osjecas ti duznost, nego nisi nigdje vise osim Zelje mogao otici i uzet pare. Nemam nista protiv al ne rise majke ti
Samo Željezničar u BiH gaji porodični fudbal, ostali nemaju tu sreću da dvije generacije uspješno igraju
Joj pojacanja i g..Zeljo dovodi igrace preko 31 godine koji sad ne mogu igrati nigdje i naziva ih pojacanje..haha..pa ako ima 32 godine nije Ronaldo da bude pojacanje...svake godine dovedu po najmanje 10 igraca a svoje mlade igrace salju po nekim selima da igraju...Osmanovic momak iz Varesa koji je igrao proljetos dobro sad je na posudbi u Hadzicima samo jer se Osim pita...govorim kako jst samo i navijac sam Zelje i u nedjelju cu opet na tekmu aBd ali sto je bruka bruka je...
Dobro nam dosao Sema :D
Auuu kakvo pojacanje. Na football manageru ne moze se lahko dovesti u nasu ligu ni nakon sto se plasiras u ligu prvaka a ono lik potpisao sad kad Zeljo ne igra ni Evropu. Onom ko ga je nagovorio dati dobar bonus kao nagradu
Prvi čiko koji je Želji dužan a ne Željo njemu
@dwarf bio nekad super klub , donosio osmijeh na lica pravih navijača , koji danas gledaju sliku i nepriliku nekadašnjeg kluba , sjedeći kući ispred televizora i čudeći se budalama što pale tribine i predstavljaju "prave navijače"
@dwarf eto sinko moj šta ti je Željo , ustao sam kad sam spomenuo Želju
ŽELJO IDE ŽELJO RUŠI A
Djaba opet ce rajvosa osvojit
Štilić Semir unosi nemir!
Ne krasti tuđe fore. Sejo i Semir unose nemir (Sejo Kajtaz i Semir Tuce, Jugoslavenske novine). Taj transparent je obišao cijelu Jugoslaviju. Bujrum Plagijatori 1987.
Nije stid ni reci da se nije moglo naci bolje od zelje. Ne zamjerimo ti ni zbog toga a grijeh je i lagati.
@naftalin da bog da ti Božo Vrećo snaha bio
@naftalin biti "najbolji" je širok pojam, nije samo osvrt na trenutno stanje nekog kluba, vec citav historijat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)