Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fina gesta, ali da je OPET kopirana od FKS-a, to ne možete poreći. :D
Ma kralju nije tajna da je fudbal kao igra počeo da se igra 1946 kad je osnovan torpedo,do tog momenta sve su bili samo pokušaji da se osmisli fudbal.Dakle sasvim neskromno možete reći da je koševo kolijevka svjetskog fudbala.Mame li vam vaše umišljene...
Malo dva komada,Svraka i Selimovic ohohohoho pregazi ih Zeljo kap plitak potok.
Reci staroj da podrije paprike, veceras joj opet dolazim, retardinjo mali plavi.
Hahahaha, nemogu sebi da dodjem od srece i radosti, konacno da Zeljo dobije prave navijece i posjetu tamam onako prema karakteru i cilju kluba.
usput cujem da ce Ljože dobiti pravo pojacanje u spicu napada upravo iz Pazarica. cestitam strumfovi.
Usput ti se mi zeljinovci malo mame sjetimo et onako,seljacino zadnja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Ljoze.Oderi ih ko mraz paprike.
http://www.youtube.com/watch?v=TRtvy_HU8ek
Svaka cast.Treba malo toj djeci nesto drugo da vide.Bravo Zeljo sevapa ste zaradili.Pametno ionako stadion nije nikad pun i ove akcije su za pohvale.
To je taj meni najdraži klub. SRCU DRAGA BOJA PLAVA
Prosli put djeca iz Konjevic Polja...sad ovo..svaki put nekog ugoste...svaka vam cast ko to organizuje...Da se i drzava malo ukljuci da kroz sport ova djeca zaborave na svoje probleme bilo bi puno bolje!!!!