Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mozes porediti Balotelija sa Suarezom, cuj on njemu zamjena hahaha. E moj Gerard, pa sa Suarezom ste se borili za titulu Engleske, a sad cete se boriti da ne ispadnete iz lige. Eto sta znaci jedan igrac kao Suarez, svojom igrom i zalaganjem pokrece sve saigrace da daju svoj maksimum, jednostavno zvijer.
Bravo Zgembo
Mario magnifico, Mario fantastico, ole ole, ole ole!
Velika greška u vezi Balotellija, lik je bilmez, ŽEŠĆI!!!!!!!!!!!!!!!!
niste ni svjesni koliko ce da vam tuši igru , sve lopte moraju da idu na njega u noge mu , nije igrac koji ulazi u prostor nego se vraca po loptu i voli igru 'ledjima prema golu'
Vedo pa nisu oni sarajevo da moraju nekog bilmeza drzati zato sto se zahebaje!
nije ni milan sarajevo pa je upravo to se desavalo , radio sta mu je bio cejf