Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miroslav Stevanovic u ovom trenutku potpisao ugovor tako da je transfer okoncan.Zelimo mu puno uspjeha u daljnoj karijeri najvise mu zelimo zdravlja.
svaka cast lave... zelim ti sve najbolje u Seviilji aBd da se nadaješ golova...
Kako za koga, za vas budaletine je vjerovatno tako, no za normalne i civilizovane ljude to nije tako! Sad se uhvati gusli, mani se racunara i interneta, definitivno to nije za tebe!
bolje u Hagu nego u Potocarima ;)
Mozete li vi iz manjeg BH entiteta pricati i o jednoj temi, a da ne prosipate jednu te istu matricu, onu nacionalisticko-sovinsticku, glupu, zaostalu, maloumnu, idiotsku, ne civilizovanu, kretensku i da ne nabrajam vise na sta lici ta vasa jedna te ista matrica koja je svoje utociste nasla u Hagu!
vi da znate sta Stevanovic misli o Bosni i Bosnjacima...drugu bi bi vi pjesmu pjevali...covjek vas je iskoristio da napravi transfer u inostranstvo...ali ko ce to vama Bosnjama objasniti...ni jedan Srbin ne voli BiH, svakom se gadi...toliko nam je zla nacinila, da je to neoprostivo!!!
Dobro je pocela nova godina za Boansko-Hercegovacki fudbal..Cestitke,da te sreca prati i da ostanes bez povreda jer trebaces nam u Brazilu
Dzeko visi na internetu, a ovi novinari jos gori sto prenose sta pise Dzeko po internetu. Hajmo se malo spustiti na zemlju, jer nas jedino to moze odvesti u Brazil!
Vidim ja to od oka Miro kralju ekg ti je dobar sad spancima ocitja pricu ko je glavni na terenu SRECNO LEGENDO
Ako prede, hoce li imati pravo da igra protiv Osasune u subotu?
Cuj "CAK I DZEKO CESTITAO " eto ko je ko on pa mu cestito ,momak predobro igra ! Zelim ti sve najbolje Miroslave :) pozz iz Sarajeva
Zbog ovakvih mladih i PAMETNIH bosanaca i hercogovaca koji ne dozvoljavaju da ih zamlaćuju nacionalisti i upropaštavaju njihove karijere vrijedi živjeti u BiH i nadati se da dolaze mlade generacije puno pametnije, civilizovanije i modernije od ovih trenutnih koji zavađajući narode žive dobro...., još jednom Miroslave sve najbolje u budućnost.....
mrzi, pljuj, ratuj ... na kraju opet moramo zajedno
sve naj bolje ti zelim u nastavku karijere, i da za bonu das sto vise golova
dado banjalu...@ Što si paglu? .. covjek igra za svoju reprezentaciju BiH u kojoj je rodjen.. nije svako glup ko ti dado... ako ti se ne svidja..mrš u srbiju! pa tamo zivi govno jedno malo usrano balavo...
Čestitam Zmaju BiH nacija je uz tebe neka crknu dusmani :)